Voyages and More
“Dive into the heart and soul of Il Salviatino to unearth its colourful past”

Voyages and More
Where endless twinkling stories unfold ...

Voyages and More
Life enriching experiences ...

Terug naar het overzicht van onze partners.

Uniclam

Uniclam is een Belgische TO die kan rekenen op meer dan 20 jaar ervaring en op een team van specialisten dat haar bestemmingen uiterst goed kent. Het is een echte “à la carte TO” waar de mensen die de boekingen verzorgen ook deelnemen aan de productie en het samenstellen van de reizen. Productkennis is dan ook één van onze grootste troeven. De aangeboden bestemmingen werden bezocht, de programma’s ervaren en mee uitgedacht.

Een reis met onze partner Uniclam moet veel meer zijn dan een reis, het moet een onvergetelijke levenservaring zijn.

Exotische Stranden:

Uniclam heeft een grote voorliefde voor de exotische strandbestemmingen en wist zich hier in de loop der jaren volledig op te specialiseren. Ontdek met Uniclam van de meest wereldberoemde archipels tot de kleinere anonieme eilanden en van de kleinste familiepensions verborgen in Frans-Polynesië tot de uitzonderlijkste luxe etablissementen op de Seychellen. Het assortiment, of het nu gaat over boetiekhotels of creoolse domeinen of 6* Luxe Resorts, werd met de grootste zorg samengesteld en is gebaseerd op onze jaren ervaring, kennis van de bestemmingen en van de hoteliers.
Een reis met twee, met de familie, een huwelijksreis, om te golfen, om te duiken of gewoon om te genieten, u vindt gegarandeerd wat u zoekt in de brochure ‘EXOTISCHE STRANDEN’.

Droom weg bij al het moois dat de wereld te bieden heeft!
Hieronder vindt u de ‘Exotische Stranden en Rondreizen 2013-2014’ in een gemakkelijk te doorbladeren online flipbook:

Exotische Stranden 2013 -2014

Andere brochures:

Uniclam gebruikt de ervaring van het team natuurlijk op nog vele andere bestemmingen dan enkel de Exotische Stranden en dit komt tot uiting in de volgende brochures. Deze zijn nog niet beschikbaar in het Nederlands maar de programma’s zijn uitvoerbaar met Engels, Frans en-Nederlandstalige gids (waar mogelijk) en al de programma’s zijn op aanvraag beschikbaar in het Nederlands bij VOYAGES AND MORE.

A la carte rondreizen:

Een selectie, op maat uitgewerkte individuele rondreizen op meer dan 25 bestemmingen. Deze unieke rondreizen worden helemaal uitgewerkt naar uw verwachtingen en wensen.
Ontdek uw droombestemming op eigen ritme en naar uw eigen zinnen. Bespreek al uw wensen en verwachtingen met Voyages and More en wij stellen die reis met dat “ietsje meer” voor u samen. Onze rondreizen respecteren steevast de lokale bevolking en tradities en garanderen u een uitzonderlijke ontmoeting met de natuur, de geschiedenis en de cultuur van het land.

Marokko:

Ook hier werden de aangeboden reizen uitgedacht met de grote kennis en ervaring waarover we beschikken. We bieden u zonder meer het beste van Marokko. Van De mooiste riads in de
medina van Marrakech of Essaouira tot de meest onverwachte ecolodges in de Atlas, en van zeer goed uitgedachte rondreizen door de keizerlijke steden tot avontuurlijke woestijntochten.
Marokko is een land vol van verassingen, verborgen schoonheid en onverwachte ervaringen.

Senegal:

Wat denkt u van een onvergetelijke reis naar Senegal? Het land kent geen massatoerisme en is een plaats van ontmoetingen, ongerepte natuur en uitzonderlijk mooie stranden. Ontdek Senegal aan de hand van één van onze op maat uitgewerkte reizen. Reis van Noord tot zuid, vaar de Senegal rivier af op een oude boot van de posterijen, overnacht in prachtige ecolodges of geniet van het strand. Vertrouw Voyages and More uw reis naar Senegal toe en u kan rekenen op een reis uitgewerkt naar uw verwachtingen gekruid met onze kennis en ervaring ism met ons partnerteam.

MIDDEN-OOSTEN

Na de brochure ‘Exotische Stranden & Rondreizen” is nu ook de brochure “Midden-Oosten 2013-2014” vers van de pers.
Uniclam stelt niet alleen de meest adembenemende hotels voor maar ook culturele en avontuurlijke rondreizen.
Laat u meevoeren met de Sprookjes van 1001 nachten!
Doorblader de brochure hier online:

Midden-Oosten 2013 -2014

Welke landen doet Uniclam:

Frans-Polynesië, Guadeloupe, Indonesië, Jordanië, La Reunion, Maldiven, Marokko, Mauritius, Mayotte, Oman, Reunion, Senegal, Seychellen, Sint-Barths, Sint-Maarten, Thailand, Verenigde Arabische EmiratenMeer info?

Wenst u meer info over reizen met deze partner of wenst u brochures te ontvangen? Stuur ons een mailtje via het contactformulier, en we helpen u graag verder.

Terug naar het overzicht van onze partners.