Nostalgische luxe-treinreis aan boord van de legendarisch Venice Simplon-Orient-Express. 

Vertrek vanuit Brussel naar Venetië!

Reizen per trein is sterk in opmars. Dit komt o.a. doordat een groeiend aantal mensen zoekt naar unieke ervaringen in combinatie met een portie escapisme, maar ook het duurzame karakter van treinreizen speelt zeker een rol.

De luxe-trein Venice Simplon-Orient-Express is uitermate geschikt voor wie op zoek is naar stijlvolle slow travel. Door de respectabele leeftijd van deze treinen is het technisch onmogelijk om hoge snelheden te halen waardoor de reizigers optimaal kunnen genieten van het voorbijglijdende landschap. Daarnaast wordt de reiziger teruggekatapulteerd naar de jaren 20, 30 en 40 van de vorige eeuw terwijl u de traditionele klasse en luxe uit die tijd er zomaar bij krijgt.

A journey like no other

TREINREIS

periodeprijss.suppl.
22/06/2023€ 3 990---
18/04/2024€ 4 590---
25/07/2024€ 4 160---


Prijzen p.p. (tweepersoonskamer). Aanbod geldig volgens beschikbaarheid.
(*) vanaf prijs

Supplementen:

 • Suite: € 4.400 p.p. (vanaf)
 • Grand Suite: € 7.830 p.p. (vanaf)

Inbegrepen:

 • 1 nacht aan boord van de Venice Simplon Orient Express van Brussel naar Venetië in een historic cabin 2-persoonscoupé in volpension.

Niet inbegrepen:

 • Dranken, fooien en persoonlijke uitgaven.
 • Verblijf en transfers in Venetië
 • Terugvlucht naar Brussel
 • Reisverzekeringen.

______________________________


PAKKETREIS (prijzen nog niet gekend voor 2024)

periodeprijss.suppl.
22/06/2023€ 5 068---


Opmerking:

Voor het vertrek van 22/6 zijn er 2 nachten voorzien in Venetië.

Inbegrepen (prijs nog niet bekend):
 • 1 nacht aan boord van de Venice Simplon Orient Express van Brussel naar Venetië in een 2-persoonscoupé in volpension.
 • 2 of 3 nachten in BB in een Deluxe Double kamer in hotel Metropol***** te Venetië.
 • Boottransfers van en naar het hotel.
 • Rechtstreekse Brussels Airlines lijnvlucht Venetië-Brussel in economy klasse, ruimbagage incl.
 • BTW en luchthaventaksen.
Niet inbegrepen:
 • Maaltijden en excursies te Venetië.
 • Dranken, fooien en persoonlijke uitgaven.
 • Reisverzekeringen.

More:

 • 1 extra fles champagne voor vertrek + een duurzaam geschenk voor de dame

REISPROGRAMMA  

Vertrek van de Venice Simplon-Orient-Express uit Brussel


TREINREIS

Dag 1 : Brussel

Ontvangst in het station Brussel-Zuid kort na de middag. Een persoonlijke steward helpt u bij de installatie in één van de luxueus ingerichte blauw goud Wagon-lits coupés van de Venice Simplon Orient Express. Om 17.00 uur spoort de trein richting Zwitserland. De Afternoon Tea wordt u geserveerd in uw coupé. Kennismaking met de medereizigers en tijd voor een aperitiefje in de stijlvol gedecoreerde Bar Car “3674”. Een culinair hoogstaand viergangendiner wordt geserveerd in één van de 3 restauratierijtuigen. Overnachting in uw privé slaapcompartiment.

Dag 2 : Zwitserse Alpen - Venetië

Het ontbijt wordt opgediend in uw coupé door uw privé steward terwijl u het prachtige landschap van de Zwitserse Alpen doorkruist. Informele babbel met de medereizigers. Verfijnd driegangenmiddagmaal. ‘s Middags kunt u genieten van het prachtige berglandschap van de Italiaanse dolomieten. Terwijl u geniet van de Afternoon Tea in uw coupé spoort u door de Venetiaanse lagunes. Aankomst in het Santa Lucia station te Venetië rond 19.07 uur.


______________________


PAKKETREIS (prijzen voor 2024 nog niet gekend)Dag 1 : Brussel

Ontvangst in het Zuidstation te Brussel. Een persoonlijke steward helpt u bij de installatie in één van de luxueus ingerichte blauw goud Wagon-lits coupés van de Venice Simplon Orient Express. Rond 15u20 spoort de trein richting Zwitserland. Kennismaking met de medereizigers en tijd voor een aperitiefje in de stijlvol gedecoreerde Bar Car “3674”. Een culinair hoogstaand viergangendiner wordt geserveerd in één van de 3 restauratierijtuigen. Overnachting in uw privé slaapcompartiment.

Dag 2 : Zwitserse Alpen - Venetië

Het ontbijt wordt opgediend in uw coupé door uw privé steward terwijl u het prachtige landschap van de Zwitserse Alpen doorkruist. Informele babbel met de medereizigers. Verfijnd driegangenmiddagmaal. ‘s Namiddags kunt u genieten van het prachtige berglandschap van de Italiaanse dolomieten. De Afternoon Tea wordt u geserveerd in uw coupé. In de vooravond spoort u door de Venetiaanse lagunes. Aankomst in het Santa Lucia station te Venetië rond 19u07. Boottransfer van het station naar hotel Metropol***** waar u de komende 2 of 3 nachten zal verblijven.

Dag 3 Venetië

Ontbijt. Vrij verblijf in het centraal gelegen luxehotel Metropol***** vlakbij het beroemde San Marcoplein. U heeft voldoende tijd voor een wandeling doorheen de romantische binnenstad of een gondeltochtje.

Dag 4 Venetië

Ontbijt. Vrije tijd in de stad of voor een uitstap naar de eilandjes Murano en Burano.

Dag 5 of dag 4 Venetië - Brussel

Ontbijt. Vrije tijd tot aan de privé VIP transfer per motorboot naar de luchthaven voor de rechtstreekse Brussels Airlines lijnvlucht naar Brussel.

Uw bijzondere verblijven