Nostalgische luxe-treinreis aan boord van de legendarisch Venice Simplon-Orient-Express.

Vertrek vanuit Venetië naar Brussel!

Reizen per trein is sterk in opmars. Dit komt o.a. doordat een groeiend aantal mensen zoekt naar unieke ervaringen in combinatie met een portie escapisme, maar ook het duurzame karakter van treinreizen speelt zeker een rol.

De luxe-trein Venice Simplon-Orient-Express is uitermate geschikt voor wie op zoek is naar stijlvolle slow travel. Door de respectabele leeftijd van deze treinen is het technisch onmogelijk om hoge snelheden te halen waardoor de reizigers optimaal kunnen genieten van het voorbijglijdende landschap. Daarnaast wordt de reiziger teruggekatapulteerd naar de jaren 20, 30 en 40 van de vorige eeuw terwijl u de traditionele klasse en luxe uit die tijd er zomaar bij krijgt.

A journey like no other

TREINREIS

periodeprijss.suppl.
19/06/2023€ 3 990---
15/04/2024€ 4 160---
22/07/2024€ 4 160---

Prijzen p.p. (tweepersoonskamer). Aanbod geldig volgens beschikbaarheid.
(*) vanaf prijs

Supplementen:

 • Suite: € 4.400 p.p. (vanaf)
 • Grand Suite: € 7.830 p.p. (vanaf)

Inbegrepen:

 • 1 nacht aan boord van de Venice Simplon Orient Express van Venetië naar Brussel in een historic 2-persoonscoupé in volpension.

Niet inbegrepen:

 • Vlucht naar Venetië.
 • Logies en transfers te Venetië.
 • Dranken, fooien en persoonlijke uitgaven.
 • Reisverzekeringen.
_____________________________

PAKKETREIS (prijzen nog niet gekend voor 2024)

periodeprijss.suppl.
17/06/2023€ 5 170---
Inbegrepen:
 • Rechtstreekse Brussels Airlines lijnvlucht Brussel-Venetië in economy klasse, ruimbagage incl.
 • 1 nacht aan boord van de Venice Simplon Orient Express van Venetië naar Brussel in een 2-persoonscoupé in volpension.
 • 2 nachten in BB in een dubbel Deluxe-kamer in hotel Metropol***** te Venetië.
 • Transfers van en naar het hotel.
 • BTW en luchthaventaksen.
Niet inbegrepen:
 • Maaltijden en excursies te Venetië.
 • Dranken, fooien en persoonlijke uitgaven.
 • Reisverzekeringen.

  More:

  • 1 extra fles champagne voor vertrek + een duurzaam geschenk voor de dame


  REISPROGRAMMA 

  Vertrek van de Venice Simplon-Orient-Express uit Venetië


  TREINREIS

  Dag 1 : Venetië - Zwitserse Alpen - Brussel

  Ontvangst in het Santa Lucia station. Een persoonlijke steward helpt u bij de installatie in één van de luxueus ingerichte blauw goud Wagon-lits coupés van de Venice Simplon Orient Express. Rond 11u30 vertrekt de trein door de Venetiaanse lagunes richting Italiaanse dolomieten. Kennismaking met de medereizigers en tijd voor een aperitiefje in de stijlvol gedecoreerde Bar Car “3674”. Een culinair hoogstaande driegangenmaaltijd wordt geserveerd in één van de 3 restauratierijtuigen. ‘s Namiddags kunt u genieten van het prachtige Zwitserse berglandschap dat u doorkruist. De Afternoon Tea wordt u geserveerd in uw coupé. Een culinair hoogstaand viergangendiner wordt geserveerd. Tijd voor een slaapmutsje in de barwagon. Overnachting in uw privé slaapcompartiment.

  Dag 2 : Brussel

  Het ontbijt wordt opgediend in uw coupé door uw privé steward terwijl u Parijs nadert. Onderweg van Parijs naar Brussel kunt u nog genieten van een uitgebreide brunch. Aankomst in het station van Brussel-Zuid rond 14.15 uur.


  ___________________________________________

  PAKKETREIS (Prijzen nog niet gekend voor 2024)


  Dag 1 : Brussel - Venetië

  Rechtstreekse Brussels Airlines lijnvlucht naar Venetië. Motorboottransfer naar het 5*- Hotel Metropol waar u de komende 2 nachten zult verblijven. Installatie in het hotel. U heeft voldoende tijd voor een wandeling doorheen de romantische binnenstad of voor een gondeltochtje. Vrij diner en overnachting.

  Dag 2 : Venetië

  Ontbijt. Vrije tijd voor een individuele verkenning van de stad of voor een uitstap naar de eilandjes Murano en Burano. Vrij diner en overnachting.

  Dag 3 : Venetië - Zwitserse Alpen - Brussel

  Ontbijt. Motorboottransfer naar het station. Ontvangst in het Santa Lucia station. Een persoonlijke steward helpt u bij de installatie in één van de luxueus ingerichte blauw goud Wagon-lits coupés van de Venice Simplon Orient Express. Rond 11u30 vertrekt de trein door de Venetiaanse lagunes richting Italiaanse dolomieten. Kennismaking met de medereizigers en tijd voor een aperitiefje in de stijlvol gedecoreerde Bar Car “3674”. Een culinair hoogstaande driegangenmaaltijd wordt geserveerd in één van de 3 restauratierijtuigen. ‘s Namiddags kunt u genieten van het prachtige Zwitserse berglandschap dat u doorkruist. De Afternoon Tea wordt u geserveerd in uw coupé. Een culinair hoogstaand viergangendiner wordt geserveerd. Tijd voor een slaapmutsje in de barwagon. Overnachting in uw privé slaapcompartiment.

  Dag 4 : Brussel

  Het ontbijt wordt opgediend in uw coupé door uw privé steward terwijl u Parijs nadert. Onderweg van Parijs naar Brussel kunt u nog genieten van een uitgebreide brunch. Aankomst in het station van Brussel-Zuid rond 14.15 uur.

  Uw bijzondere verblijven