Over Voyages and More

Filosofie

Voyages and More verbindt reizigers meer en meer met belevingen die gecreëerd worden in samenwerking met de beste kleine reisorganisatoren in zowel binnen- als buitenland.

In onze ervaring, staan kleine reisorganisatoren, opgericht uit een diepe liefde voor mensen, bestemmingen, culturen, landschappen en dieren in het wild, meer in contact met de lokale mensen. Hierdoor bieden we een veel rijkere en duurzamere ervaring van uw vakantiebeleving. 

Ons idee is eigenlijk heel simpel: behandel de mensen en plaatsen goed, en ze zullen u ervaringen en inzichten in hun manier van leven aanbieden die u anders niet zou krijgen. U geniet van een meer authentieke reiservaring terwijl zij genieten van werk, inkomsten en manieren om hun cultuur, omgeving en erfgoed te bewaren. Dit is hoe wij denken dat het toerisme moet worden.

Vanop afstand, bij u thuis, op het werk of onderweg?

Voyages and More is een onafhankelijk en mobiel reiskantoor met een persoonlijke service en met de overtuiging dat klanten 'de plek moeten voelen' die ze bezoeken.

Veilig en betrouwbaar

En tenslotte, kunt u er zeker van zijn dat uw geld 100% is beschermd door Amlin Europe nv. Deze garantiestelling wordt begeleid door Vlaamse Solidariteit Reisgelden, een afdeling van de Vereniging van Vlaamse Reisbureaus.

Uw reisavontuur gekruid naar eigen smaak

Een reisstijl is heel persoonsgebonden. Door mijn vakkennis en passie voor schoonheid en beleving, behandel ik elke aanvraag persoonlijk en zorgvuldig op maat. U ontvangt uw exclusief reisvoorstel via e-mail. Dankzij uw persoonlijke inbreng gemengd met onverwachte reisinspiratie uit mijn eigen ervaring en/of uit de ervaring van mijn toegewijd netwerk van specialisten in binnen- en buitenland, geniet u van een originele en buitengewone reisbeleving waarvan de smaak u nog lang zal bijblijven. Tot binnenkort? Happy feelings, peaceful mind, Chrissy*

VOYAGES AND MORE: PROUDLY CREATED BY

CHRISTEL SMEULDERS

*Christel Smeulders, °1967, studeerde Management in Toerisme, behaalde het IATA-diploma met grote onderscheiding, gehuwd, moeder van 2 zonen, NLP Practitioner (School voor NLP - Rudy Vandamme), oprichtster van Voyages and More.

Your travel partner for life enriching experiences!
Step into our world made of bespoke journeys and experiences, across the globe.