Voyages and More
“Dive into the heart and soul of Il Salviatino to unearth its colourful past”

Voyages and More
Being aware and taking care ... while learning, exploring and discovering ...

Voyages and More
Creating memorable moments...

VROUWKRACHT INSPIRATIEREIZEN 2018 - 2019 - Unieke avonturen voor vrouwelijke ondernemende geesten

Het doel?

Gelijkgestemde madammen van de wereld samenbrengen en hen hun grenzen laten verleggen met avonturen die hen uit hun comfortzone halen.
Dit kan een poort zijn naar het zien van andere perspectieven, het verkennen van nieuwe mogelijkheden en het verleggen van je grenzen, niet alleen professioneel maar ook in je persoonlijk leiderschap.

Kortom, je krijgt een fantastische uitdaging en een ‘experience for life’.

Kies jouw avontuur:

Voor 2018 zijn onze inspiratiereizen volzet*.

Momenteel werken we aan de inspiratiereizen voor 2019.

U kan zich wel al vrijblijvend opgeven om in 2019 met ons mee te reizen!
Interesse? Contacteer .(JavaScript must be enabled to view this email address) voor meer inlichtingen want voor 2019 komen er nieuwe bestemmingen bij (waaronder o.a. Lapland)!!


De 11-daagse pelgrimstocht naar SANTIAGO DE COMPOSTELA
zal ook voor 2019 plaats vinden in mei en augustus.

We geven je graag een 'experience for life'

Want we geloven dat uit je dagelijkse routine stappen, in de natuur zijn en de fysieke inspanning je helpen om te groeien, je grenzen te verleggen en nieuwe perspectieven te krijgen op je leven en je werk.
En met deze intentie kan een reis in een land zomaar een reis naar jezelf betekenen.

Ondersteunend coachingprogramma

Het bijzondere aan de VrouwKracht inspiratiereizen is het delen, het inspireren en aanmoedigen onder gelijkgestemde ondernemende geesten.
Inge begeleidt jouw proces van grenzen verleggen en het door elkaar schudden van misschien wel vastgeroeste patronen en ideeën naar nieuwe inzichten die jouw persoonlijk leiderschap naar een next level kunnen brengen.

Voor wie?

De deelneemsters aan de VrouwKracht inspiratiereizen zijn madammen van de wereld: open-minded, positief en met een ondernemende geest

*Nota:
Wel is er nog een kans om met coach Inge Compen in september 2018 op weg te gaan. Want dan begeleidt ze de pelgrimstocht voor ‘Big Five for Life’ aansluitend aan hun ‘Life Safari tweedaagse’ waarbij je gaat ontdekken wat de 5 dingen zijn die jij wil zien, doen en ervaren in je leven. Dit kompas ga je dan tijdens de pelgrimstocht laten bezinken en verdiepen.
Meer weten? Klik HIER