Met een luxe-yacht naar de Kornati eilanden


Lekker à la carte.

Kroatië telt 1185 eilanden, maar geen enkele archipel is zo uniek én mooi als die van de Kornati: 147 eilanden met een oppervlakte van 234 vierkante kilometer vormen een indrukwekkend tafereel. Sommige zijn ontbost, andere verdord door de Bora-wind, nog andere hebben een geringe plantengroei en exact twee permanente bewoners als bewakers. Er pendelen geen veerboten tussen de archipel en het vasteland. Wie dit Nationaal Park wenst te bezoeken, kan dit enkel door aan te sluiten bij een excursie, of met een schipper die daarvoor een speciale vergunning heeft.

Wij bieden u de exclusieve gelegenheid om met een privé-motorjacht en schipper deze fabelachtige wereld te ontdekken. U wordt afgehaald aan de aanlegsteiger van uw hotel, weg van het massatoerisme.

En dan is het genieten...

langs rotsen gekoloniseerd door langoustines en zeesterren in een zee vol koralen en kleurrijke vissoorten.

U luncht in een typische konoba, in een verscholen baai die enkel bereikbaar is per boot; op het menu staat vis van topkwaliteit!

Als afsluiter voorzien we nog een privé-wandeling in Zadar-centrum, waar u privé wordt begeleid naar de mooiste en interessantste plekjes van de stad.

Type reis

Vier dagen - reserveerbaar als uitje op zich of als onderdeel van een langer verblijf.

Wij nemen u graag mee naar een andere plaats, een andere tijd, een andere dimensie...
U bepaalt zelf of u met de eigen auto of liever met het vliegtuig reist en op welke dag en welk uur u wenst aan te komen en te vertrekken, alsook met welke regio u al dan niet vooraf of nadien nog meer wenst kennis te maken.

4 dagen buitengewoon exclusief genieten

 • Met een privé luxe-yacht (32-39ft) 8u rond de Kornati eilanden, (4u actieve cruise), Engelstalige skipper, inclusief toegangsbewijs en water/frisdrank op de boot (pick up & drop off aan uw hotel!)
 • Wij reserveren uw lunch in een typische 'Konoba' in de Kornati-archipel, menu ter plaatse te betalen verse visgerechten
 • Bezoek aan Zadar met privé-gids (Engelstalig)
 • U logeert 3 nachten in tophotel Iadera 5* op basis van kamer en ontbijt in een ‘Double Room Seaside’

Hotel & Spa IADERA

- knap gelegen op een landtong in het nieuwe 'resort' Punta Skala, met directe toegang tot een privé-kiezelstrand (± 200m) met ligzetels en parasols en de aanpalende tuin met o.a. hangmatten, gazebo's...

- mooi ingericht hotel met een verfijnde keuken, een professionele service en uitgebreide ontspanningsmogelijkheden, mede door de grootse Spa, wellicht één van de mooiste in Kroatië.

Hotel Iadera mag dan ook beschouwd worden als het absolute tophotel van de Zadar-regio!

 • Afstand heen en terug naar de activiteiten :
 • Vertrek- en retourplaats aan het hotel voor de privé boottocht

  Ongeveer 13km van het hotel voor het begeleid bezoek aan Zadar


 • De boot heeft een maximumcapaciteit van 10 personen (prijzen meer dan 6 pers. op aanvraag)

 • De vaarroute is afhankelijk van de weersomstandigheden
 • Prijzen
  Op basis van 2 personen (in dubbel)
  2023 - 2024 op aanvraag
  Op basis van 4 personen (in 2 dubbele kamers)
  2023 - 2024 op aanvraag
  Op basis van 6 personen (in 3 dubbele kamers) of meer ...
  2023 - 2024 op aanvraag