AWAKEN AS LOVE

Internationaal Tantra Festival in Goa, India, met als afsluiter o.a. een bezoek aan de Taj Mahal in Agra, het meest extravagante monument dat ooit voor de liefde werd gebouwd!

Tantra Workshops, Biodanza, Yoga, Muziek

Welkom op het gloednieuwe Indian Tantra Festival – na 9 jaar van het oorspronkelijke festival in Delhi deze luxe Goa-editie naast een van de beste stranden ter wereld in een ongelooflijke spa-locatie met zwembaden en een tropische bosboomgaard.

Stel je een groep geweldige mensen voor op een prachtige plek omringd door de natuur, lekker biologisch eten en enkele van de beste internationale en nationale facilitators die er zijn om je te ondersteunen terwijl jij deelneemt aan een 5-daagse ervaring in het creëren van meer intimiteit in jezelf, met het leven en in jouw relaties. Een levendiger en opwindender leven leiden, weg van de normale beperkingen van ons leven en onze geest. Betekenisvol en waarheidsgetrouw, liefdevol en gelukzalig.

Een Engelstalig festival met workshopkwaliteit, samen op reis gaan en vieren! 

Stel je voor dat je in dit veld van ervaringen op het festival wordt vastgehouden, elkaar steunt en tools krijgt om het terug te brengen in je dagelijkse leven, zodat de veranderingen duurzaam blijven verder bestaan.

Je zou dan het potentieel van relaties als volgt kunnen zien:

Verliefd worden is verbinding maken met het oorspronkelijke zaadje van liefde waarmee we zijn geboren, beslissen om de relatie aan te gaan is het zaadje planten en als we bewust werken aan het verbinden, voeden, bemesten en goed verzorgen van de plant, kunnen we de plant zien groeien in gezondheid en uiteindelijk getuige zijn van de bloei ervan. We kunnen genieten van de groei, de vruchten die de plant draagt kunnen ons voeden, de bladeren en takken kunnen ons schaduw bieden om uit te rusten en te schuilen tegen barre weersomstandigheden en de sterke stam kan ons helpen hoger te klimmen en hoger naar de hemel te stijgen.

Nederlandstalig begeleid en ondersteund vanuit Zaventem tot terug in Zaventem

Stel je voor: een reis waarbij je ervaringen worden begeleid en ondersteund. Dat is precies wat je kunt verwachten tijdens deze bijzondere reis met Eva Demaret als jouw gids en space holder. Samen zullen jullie de groep vorm geven, met respect voor elkaar en jezelf.

Vanaf het eerste moment dat je contact hebt met Eva, zul je haar liefde voelen. Haar warme aanwezigheid is gericht op het creëren van een veilige en liefdevolle omgeving waarin jij jezelf naar wens kan ontdekken en groeien.

Eva zal er zijn om jou te helpen met wat je nodig hebt en om ervoor te zorgen dat jij je volledig kunt overgeven aan het festival. Als er processen op gang komen die aandacht vragen, staat ze klaar om jou onvoorwaardelijke liefde en zorg te bieden. Haar achtergrond straalt liefde uit, en dat zal voelbaar zijn vanaf het allereerste moment dat je haar ontmoet.

Tantra is een intieme praktijk en het is van groot belang om te allen tijde de privacy en grenzen van deelnemers te respecteren. Eva hecht veel waarde aan duidelijke richtlijnen voor omgang met persoonlijke informatie en toestemming.

We willen benadrukken dat Eva Demaret jouw persoonlijke gids zal zijn gedurende de hele reis. Met haar liefdevolle aanwezigheid zal ze ervoor zorgen dat jij alles uit dit festival haalt wat mogelijk is. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij dit betoverend avontuur, als single of als koppel, en laat Eva's liefde en zorgzaamheid jouw festivalervaring naar nieuwe hoogten brengen!


GOA

Hou onze pagina in de gaten voor de nieuwe data voor januari 2025!

(Het International Tantra Festival in Goa was in 2024 toegankelijk vanaf woensdag 24 januari 13.00 uur tot zondag 28 januari 2024 14.00 uur.)

Het festival begint officieel met een openingsbijeenkomst om 17.30 uur, gevolgd door een diner en vervolgens een speciale openingsceremonie om 20.30 uur op dag 1.

Verblijf in het Amritara Resort waar het festival plaats vindt of in een nabijgelegen strandhotel (mede afhankelijk van de beschikbaarheden op het tijdstip van reservatie)

AGRA

Begeleide bezoeken door onze lokale gids in Agra

- bij zonsopgang aan de uit liefde gebouwde Taj Mahal, de bekendste highlight van India en één van de zeven nieuwe wereldwonderen,

- het Agra-fort vanwaar je vanaf het balkon de Taj Mahal in de verte ziet liggen - toch wel zo'n beetje het mooiste uitzicht dat je kan hebben 

- en Itimad-Ud-Daula of de "Baby Taj" omwille van de gelijkenis 

TANTRA

“Love can only be known by loving!” - Osho

De conflicten en problemen van onze tijd en in deze wereld kunnen worden samengevat in één conflict: het conflict tussen man en vrouw, het conflict tussen de mannelijke en vrouwelijke energieën in het leven. De Chinese geneeskunde zegt dat het onevenwicht tussen mannelijke en vrouwelijke energie aan de basis ligt van alle ziekten.

Prioriteit geven aan liefde en relaties, het mannelijke en het vrouwelijke in onszelf, brengt een enorme transformatie teweeg.

Tantra biedt de unieke gave om te genezen en op te ruimen wat ons ervan weerhoudt om ons volledige potentieel te leven en creëert tegelijkertijd de mogelijkheid om eenheid te ervaren.

De mannelijke en vrouwelijke man-vrouwrelatie is de kleinste entiteit die deze twee tegenpolen bevat, maar eigenlijk bestaat er ook een mannelijke en vrouwelijke relatie in onszelf. Een innerlijke man, een innerlijke vrouw, actieve en ontvankelijke krachten, activiteit en ontspanning, waken en slapen, liefhebben en haten, eigenlijk bestaat alles in het leven uit polariteiten. Het doel en de hartslag van Tantra is om polariteiten te omarmen en ze te overstijgen naar eenheid.

Tantra is niet bang voor emoties, de onrust die we ervaren als we met elkaar in verbinding staan; emoties ontstaan als we leven. Tantra gebruikt de relatie als een geldig pad naar verlichting. We zijn als zielen naar hier gekomen om het LEVEN te ervaren, niet om het LEVEN te vermijden en te beheersen. En leven betekent liefde.

EVA

Met Eva als jouw Nederlandstalige persoonlijke gids en space holder gedurende de hele reis ben je verzekerd van een bijzondere ervaring die je nooit zult vergeten. Bereid je voor op een reis vol liefde, verbinding en persoonlijke transformatie.


PROGRAMMA

Januari 2025 : Vlucht vanuit Brussel naar Mumbai - Welkom in India!

(via Munchen of Abu Dhabi)

Aankomst ’s avonds laat  net na middernacht  aankomst op de internationale luchthaven Chhatrapati Shivaji Maharaj in Mumbai.

U wordt opgewacht door onze lokale vertegenwoordiger met een traditionele en heilige goudsbloembloemenslinger. Vervolgens transfer naar uw hotel in Mumbai voor overnachting.

Mumbai, ook wel bekend als Bombay, is de hoofdstad van de Indiase deelstaat Maharashtra. Mumbai is het financiële centrum en de dichtstbevolkte stad van India, met een geschatte stadsbevolking van 12,5 miljoen (1,25 crore). Mumbai is het centrum van de Mumbai Metropolitan Region, het zesde meest bevolkte grootstedelijk gebied ter wereld met een bevolking van meer dan 23 miljoen die onder de Brihan Mumbai Municipal Corporation leven. Mumbai ligt aan de Konkan-kust aan de westkust van India en heeft een diepe natuurlijke haven.

Bij aankomst in het hotel: onmiddellijk inchecken en overnachting.

Dag 1: 

Ontbijt in het hotel en kennismaking.

In de voormiddag transfer naar de luchthaven van Mumbai voor de vlucht van 11u20 naar Goa met aankomst om 12u30.

Goa is een staat aan de zuidwestelijke kust van India in de regio die bekend staat als de Konkan, en geografisch gescheiden van de Deccan-hooglanden door de West-Ghats. Het wordt omringd door de Indiase staten Maharashtra in het noorden en Karnataka in het oosten en zuiden, waarbij de Arabische Zee de westkust vormt. Het is qua oppervlakte de kleinste staat van India en qua bevolking de vierde kleinste staat. Panaji is de hoofdstad van de staat, terwijl Vasco da Gama de grootste stad is. De historische stad Margão in Goa vertoont nog steeds de culturele invloed van de Portugezen, die in het begin van de 16e eeuw voor het eerst als kooplieden naar het subcontinent reisden en het kort daarna veroverden, waarna Goa een overzees gebiedsdeel van het Portugese rijk werd, onderdeel van wat toen bekend stond als Portugees India wat zo ongeveer 450 jaar lang bleef, totdat het in 1961 door India werd geannexeerd. De officiële taal van Goa, die door een meerderheid van de inwoners wordt gesproken, is Konkani.

Vanaf de luchthaven van Goa s’middags , transfer naar uw strandhotel of naar het Amritara Resort waar het Tantra Festival plaats vindt en inchecken.

*Voor wie in het strandhotel verblijft:

Transfer naar het Amritara Resort om het Tantra Festival bij te wonen.

In de avond terugkeer naar het strandhotel.

Overnachting: Hotel Goa / Maaltijden: ontbijt (in strandhotel) + lunch en dinner (in Amritara) of vol pension voor wie in het Amritara Resort verblijft.

Alle maaltijden zijn biologisch en vegetarisch en met liefde bereid in Amritara. Heeft u speciale dieetwensen, laat het ons dan weten.

STRANDHOTEL 
AMRITARA RESORT

Dag 2: Goa

Ontbijt in het hotel.

*Voor wie in het strandhotel verblijft:

Transfer naar het Amritara Resort om het Tantra Festival bij te wonen.

’s Avonds terugkeer naar het strandhotel.

Overnachting: Hotel Goa / Maaltijden: ontbijt (strandhotel) + lunch en dinner (in Amritara) of vol pension in Amritara Resort

Dag 3: Goa 

Ontbijt in het hotel.

*Voor wie in het strandhotel verblijft:

Transfer naar het Amritara Resort om het Tantra Festival bij te wonen.

’s Avonds terugkeer naar het strandhotel.

Overnachting: Hotel Goa / Maaltijden: ontbijt (strandhotel) + lunch en dinner (in Amritara) of vol pension in Amritara Resort

Dag 4: Goa

Ontbijt in het hotel.

*Voor wie in het strandhotel verblijft:

Transfer naar het Amritara Resort om het Tantra Festival bij te wonen.

’s Avonds terugkeer naar het strandhotel.

Overnachting: Hotel Goa / Maaltijden: ontbijt (strandhotel) + lunch en dinner (in Amritara) of vol pension in Amritara Resort

Dag 5: Goa

Ontbijt in het hotel.

*Voor wie in het strandhotel verblijft:

Transfer naar het Amritara Resort om het Tantra Festival bij te wonen.

’s Avonds terugkeer naar het strandhotel.

Overnachting: Hotel Goa / Maaltijden: ontbijt (strandhotel) + lunch en dinner (in Amritara) of vol pension in Amritara Resort

Dag 6: Goa – Delhi - Agra

Thee en koffie in het hotel.

Vroeg in de ochtend vertrek en transfer naar de luchthaven van Goa voor de vlucht naar Delhi.

Bij aankomst rit naar Agra.

Overnachting: Hotel Agra / Maaltijden: ontbijt

Dag 7: Agra – Delhi (ongeveer 210 km )

Bij zonsopgang bezoek aan de Taj Mahal in Agra.


De Taj Mahal werd gebouwd door keizer Shah Jahan als mausoleum voor zijn geliefde koningin Begum Mumtaz. Er wordt gezegd dat de bouw van dit wereldwonder 21 jaar heeft geduurd. Het heeft een enorme glinsterende witte koepel met vier hoekminaretten en wordt gekenmerkt door perfecte symmetrie en harmonie, of het nu de vorm van de minaretten is; de koepels; de centrale boog in de gevel; de perfect gerangschikte gebogen uitsparingen of het ingewikkelde steeninlegwerk. Het is het meest extravagante monument dat ooit voor de liefde is gebouwd.

Terug naar het hotel voor ontbijt.

Later bezoek aan het Agra-fort.


De bouw van het Agra-fort werd oorspronkelijk gestart door keizer Akbar in 1565, maar zijn zoon, Jahangir, en kleinzoon, Shah, beschikken over een verscheidenheid aan ingenieuze, islamitisch geïnspireerde apparaten (sommige decoratief, sommige meer praktisch) binnen de structuur van de gebouwen. Jahan, maakte later toevoegingen. Het herbergt de Dewan-e-Khas en Dewan-e-Aam (Halls of Private and Public Audience). De muren en paleizen zijn een stille getuige van de opkomst en ondergang van het keizerlijke Mughal-rijk.

Vervolgens bezoek aan Itimad-Ud-Daula.


Itmad-ud-Daulah is het graf van Mirza Ghyas Beg, een Perziër die dienst had gekregen aan het Akbar-hof. De Marvel-tombe werd tussen 1622 en 1628 na Christus door de koningin van keizer Jehangir, Noorjahan, voor zijn vader Mirza Ghyas Beg gemaakt. Het vakmanschap in Itmad-ud-Daulah is een voorafschaduwing van dat van de Taj Mahal. Voor het eerst werd gebruik gemaakt van "Pietra Dura" - het inlegwerk op marmer - zo kenmerkend voor de Taj. Itimad-Ud-Daulah, een Mughal-mausoleum, vaak omschreven als een "Jewel Box", ook wel de "Baby Taj" genoemd.

Later rijden we terug naar Delhi.

Bij aankomst wordt u afgezet op de luchthaven van Delhi voor uw nachtvlucht naar Brussel. Aankomst in België in de vroege ochtend. 

Over uw begeleider: Eva Demaret

Passie, verbinding, avontuur en plezier maken

Eva Demaret is dé expert als het gaat om connectie, dans, muziek, avontuur en transformatie. Ze is een sensuele vrouw en wil niets liever dan haar liefde voor deze elementen met jou delen. 

Ook heeft ze zich verdiept in tantra waarbij ze een unieke visie ontwikkelde op dit fascinerende veld. Met evenementen die focussen op zelfontplooiing, traumahealing, sensualiteit, massage en ademwerk brengt ze mannen en vrouwen samen om hun volledige potentieel te ontdekken. Met haar unieke combinatie van back to basic versus luxe weet ze precies de juiste snaar te raken. Ze laat je genieten van eenvoudige momenten, terwijl ze tegelijkertijd oog heeft voor de fijnere dingen des levens.

En laten we vooral haar liefde voor lekker en gezond eten niet vergeten! Voor Eva staat gezond eten hoog op de agenda. Heerlijke gerechten die zowel voedzaam als smaakvol zijn, vindt ze erg belangrijk, m.a.w. ze kan je als geen ander inspireren om bewust te genieten van wat zowel voedzaam is voor je lichaam als voor je ziel.

Bovendien draagt Eva haar hart op de tong en staat ze bekend om haar creativiteit. Of het nu gaat om dansen in de natuur of het ontdekken van nieuwe avonturen, Eva is altijd zoekende naar nieuwe manieren om het leven ten volle te ervaren.

Ben jij klaar voor een sprankelend reisavontuur vol verbinding en passie? Om los te breken van oude patronen, je sensualiteit te omarmen en jezelf te bevrijden van beperkingen of belemmerende overtuigingen? Sluit je aan bij een reis waarbij Eva Demaret je persoonlijk begeleidt en ondersteunt en ontdek hoe zij jouw wereld totaal kan transformeren: ze zal je inspireren vanuit haar eigen levenservaring en je begeleiden naar een leven vol liefde, overvloed en authenticiteit.


UW BIJZONDER VERBLIJF NAAR KEUZE TIJDENS HET TANTRA FESTIVAL

Prijs voor januari 2025 nog niet gekend (afhankelijk beschikbaarheid en van uw gekozen verblijf in Goa:

(Richtprijs van de vorige afreis in 2024:

Amritara Aura Resort & Spa : 2870 Euro per persoon in gedeelde triple kamer

Strandhotel in Goa: 3075 Euro per persoon in gedeelde tweepersoonskamer)

*Beide prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid bij boeking op de vluchten en in de hotels

Inbegrepen:

• Internationale en lokale vluchten

• Reisbegeleiding en space holding gedurende de hele reis door Eva Demaret 

• Onthaal door onze lokale agent bij aankomst in Mumbai.

• Accommodatie voor 7 nachten op basis van twee personen per kamer in Mumbai en Agra en op basis van drie personen per kamer in Amritara of twee personen in het strandhotel 

• Check-in in India is mogelijk vanaf 14u00 en check-out is voor 12u00

• Prijs is inclusief ontbijt in alle hotels. Tijdens het Tantra Festivel zijn ook lunch en diner inbegrepen.

• Toegangsticket Tantra Festival voor de hele periode

• Transfers per luxe voertuig met airconditioning.

• Alle toegangsgelden in Agra

• Lokale Engelssprekende gids alleen in Agra.

• Electrische Van in Taj Mahal.

• 02 Flessen Mineraalwater per persoon per dag.

• Assistentie op de luchthavens.


Niet inbegrepen:

• Vroeg inchecken of laat uitchecken op alle plaatsen (afhankelijk van beschikbaarheid van de kamer)

• Uitgaven van persoonlijke aard, zoals drankjes, telefoongesprekken, wasgoed, fooien

• Camerakosten, Reis- en/of annulatieverzekering

• Maaltijden, tenzij hierboven aangegeven 

• Mogelijk supplement op de vluchten (afhankelijk van beschikbaar bij boeking)

• Mogelijk supplement naar keuze op een ander kamertype in Amritara Aura Resort & Spa (Cottage in triple kamer is inbegrepen)

Supplementen voor andere kamertypes (onder voorbehoud, prijzen van 2024):

+ 31 Euro pp in tweepersoons Premium Room 

+ 41 Euro in triple One of Two Bedroom Villa of 99 EUro in tweepersoonskamer in One of Two Bedroom Villa

+ 200 Euro in triple One of Two Bedroom Pool Villa of 241 Euro in tweepersoonskamer One of Two Bedroom Pool Villa


*alle kamers worden gedeeld door hetzelfde geslacht (indien niet mogelijk is er een single supplement - op aanvraag)

AWAKEN AS LOVE - TANTRA FESTIVAL GOA - VAN 24 tot 28 JANUARI 2024

5 40 200 1000
Dagen om te vieren Workshops Internationale deelnemers Of meer knuffels

Ben ik welkom?

Ja! We omarmen alle relatiestijlen, oriëntaties en leeftijden ouder dan 18 jaar. Misschien ben je alleenstaand en wil je samen met anderen leren en ontdekken. Paren die hun intimiteit willen verdiepen door middel van tantra-workshops en -lessen zijn ook welkom. Het festival wordt gehouden in de perfecte omgeving om er diep in te duiken!

Wie werkt eraan mee?

Het festival wordt gehouden door internationale facilitators. Naast een professioneel supportteam zijn ook Session Givers, een Emotional Support Crew, vrijwilligers, DJ’s en Performers aanwezig.

En uiteraard voor wie met ons meereist is Eva uw steun en toeverlaat. Ze begeleidt je van Brussel tot India en terug.

Er komt een geweldig team van internationale leraren naar dit festival, hier is de lijst van wie in 2024 kwam:

Mohini Srishati

GECERTIFICEERDE TANTRA- EN MEDITATIEBEOEFENAAR, LEVENSCOACH

Mohini Srishati is een veelzijdige vrouw en surft in het echte leven door verschillende rollen: Moeder, Tantrica, Zakenvrouw, Evolutie-expert en Reiziger. Ze overstijgt normen en stereotypen en is een vriendelijke inspiratiebron voor degenen onder ons die hetzelfde willen doen.

Ze houdt ervan om de harten en zielen van mensen te ontsteken. Ze inspireert om verandering door te voeren en bewust en feestelijk te leven. Ze voltooide een 2-jarige gecertificeerde intensieve Tantra-lerarenopleiding met Tantra-essentie plus vele jaren van verrijkende spirituele ervaringen in haar leven. Ze heeft tijd doorgebracht met veel tantra-leraren en is geïnspireerd door Osho, Goenka en Ma Anand Sarita.

James Stevenson

De passie van James is om ons menselijk potentieel en onze ziel te helpen oproepen. Hij brengt meer dan 20 jaar ervaring samen in technieken, praktijken en informatie uit de meest geavanceerde neurowetenschappen, tantra, biodanza, sjamanistisch en energiewerk, integrale theorie en taoïstische praktijken om een spiritualiteit te creëren die geworteld is in het lichaam. Zijn evolutionaire benadering is om op alle lijnen, niveaus, toestanden en delen van onszelf te werken om ons volledige potentieel naar voren te brengen.

Zijn werk op het gebied van meditatie en tantra is gebaseerd op veel verschillende tradities en paden die hij heeft bestudeerd, van het Kashmir Shaivisme, de Baul-mystiek, Advaita Vedanta, het Vajrayana-boeddhisme, integrale systemen en neo-tantra. Hij werd sterk beïnvloed door de verlichte meester Osho en bracht graag tijd door in Pune en de Humaniversity, waar hij een AUM-meditatieleider werd.

Zijn sjamanistische werk omvat onder meer het begeleiden van Vision Quest-rituelen, het houden van zweethutceremonies en heilige cacaorituelen. Hij maakt ook deel uit van de faculteit International School of Temple Arts. Hij danst Biodanza sinds 2003 en werkt nu als leraar en didactisch leraar (gekwalificeerd om les te geven aan andere leraren in Biodanza-scholen). Hij leidt ook extatische danssessies en leidde jarenlang de populaire Awaken-bewuste nachtclub in Edinburgh.

Monique Darling

Monique Darling, auteur van ‘Beyond Cuddle Party’ en extraordinaire workshopfacilitator heeft de afgelopen 8 jaar meer dan 1500 workshops geleid. Ze is de oprichtster van Juicy Enlightenment, een organisatie die zich inzet voor het empoweren van mensen die twijfelen aan de aannames over hoe hun leven zou moeten zijn, en voor het aanbieden van hulpmiddelen voor zelfexpressie die vertrouwen, innerlijk weten en wijsheid creëren om te genieten van het leven dat ze hebben. Monique heeft lesgegeven aan hogescholen in de VS, waaronder Yale.

Ze is te zien geweest in TLC en The Dr’s, maar ook in verschillende radioshows, podcasts en tijdschriften over de hele wereld. Ze is gespecialiseerd in het helpen van anderen om hun kracht en natuurlijke sensualiteit terug te winnen door angst en repressie om te zetten in moed, eigenliefde en vrijheid. Haar voornaamste doel is mensen te helpen hun kwetsbaarheid, energieke belichaming en onbevreesde relaties naar voren te brengen.

Taina Ixchel

Taina Ixchel, MA, is een sjamanistische en tantrische krachtpriesteres, facilitator, coach en voortreffelijke Latina-godinnenkoningin. Ze helpt mensen krachtiger en magnetischer te worden, diepere verbindingen met zichzelf en anderen te creëren, zodat ze een vervullender leven kunnen leiden. Taina is niet alleen medicijnvrouw, maar heeft ook een masterdiploma, is een tantrische raadgever, een gecertificeerde energetische relatietherapeut, een holistische gezondheids- en welzijnscoach en een Theta Healing Practitioner. Ze beoefent Tantra al meer dan 10 jaar sinds ze werd ingewijd in een-op-een esoterische training met een Meester die haar vertelde dat het haar lot was om deze Liefde te onderwijzen.

Al meer dan 4 jaar geeft Taina tantrales en organiseert workshops in San Diego. Ze faciliteert ook reguliere Red Tent: Sacred Priestess Circles voor vrouwen om gemeenschap te creëren en het Goddelijke Vrouwelijke te belichamen. Taina belichaamt echt plezier en spel als een pad naar genezing, vrijheid en een vreugdevol leven en is gespecialiseerd in het helpen van anderen om hun hoogste, meest liefdevolle, magnetische en speelse zelf te uiten. Het is tijd voor ons allemaal om onze meest volledige expressie te beleven. Voor het grootste goed voor iedereen.

Peter Petersen

Peter Petersen geeft al 16 jaar Qigong-les en is de afgelopen 14 jaar een gecertificeerde Sheng Zhen Qigong-instructeur, waar hij faciliteert in gezondheidsclubs, ziekenhuizen, bejaardentehuizen, Yale University en verschillende wellness-/sparesorts in Mexico en de Verenigde Staten, zoals Rancho La Puerta, Mayacamas Ranch en Present Moment Retreat.

Peter is tevens lichaams-/energiewerker. Dit energiewerk dat Peter doet, helpt vastzittende mentale/emotionele energie vrij te maken die ziekten en kwalen kan veroorzaken. Zodra deze stagnerende energie kan worden losgelaten, kan er een verjonging van lichaam en geest plaatsvinden die uw vitaliteit enorm vergroot.

Amerai Carrera

Amerai heeft meer dan 12 jaar erkende ervaring in Spanje en begeleidt haar studenten op een magische en helende reis naar het diepste deel van hun wezen op het pad van zelfrealisatie. Haar methode biedt een combinatie van Tantra, Neotantra, Sjamanisme en Persoonlijke Groeipsychotherapie, waarbij mensen worden begeleid om de opening van hun hart, onvoorwaardelijke liefde, innerlijke beweging, kundalini-ontwaken, yoga, meditatie, het integreren van innerlijk kindwerk en de samensmelting van seksuele energie met spiritualiteit te voelen. Ze helpt mensen ook de psychologische problemen te overstijgen die het gevolg zijn van culturele conditionering en ervaringen uit het verleden. Het is een integraal en holistisch pad van metamorfose waarin liefde en bewustzijn een volledig ontwaken naar je volledige potentieel als mens mogelijk maken.

Amerai is opgeleid als Tantra- en Neotantra-leraar op verschillende internationaal erkende scholen. De opleidingen die ze volgde zijn: Neotantra voor koppels, Traditionele Tantra en Yogaleraar, Gecertificeerd therapeut van Codependency en Inner Child Healing, therapeut die technieken als NLP, Hypnose, Gestalttherapie en Bewust Ademwerk combineert.

Amanda Biccum

Amanda Biccum is een Feminine Embodiment Mentor die vrouwen begeleidt terug in verbinding te zijn met hun lichaam, hun plezier en hun seksualiteit. Ze is ervan overtuigd dat ons lichaam onze tempel is en dat ‘thuiskomen’ in ons lichaam de weg is naar plezier en diep vervullende relaties. Ze biedt momenteel tantrische massage/lichaamswerk aan, geeft persoonlijke workshops en trainingen.

Alessandro Di Benedetto

Alessandro Di Benedetto – heeft meerdere internationaal transformatieve reizen onderwezen. Hij is een tantraleraar en holistische trainer die zich toelegt op het ontwaken van het menselijk bewustzijn. In zijn lessen combineert hij jarenlange ervaringen, voortdurende studies, training en praktijken. Gedreven door de passie voor leren, ontdekken en zelfontwikkeling heeft hij de afgelopen 11 jaar over de hele wereld gereisd, gewerkt en gestudeerd, waarbij hij de kans kreeg om nauw samen te werken met mensen uit alle lagen van de bevolking.

Alessandro is erg toegewijd aan de 'zelfbeoefening' van Sadhana en heeft zich tijdens zijn leven verdiept in yoga, tantra, verschillende meditaties, Muay Thai en Indiase klassieke muziek. Hij combineert de spirituele leringen van Tantra – Yoga met ademoefeningen, bewegingsbewustzijn en koudetherapie.

Hij gelooft dat we als mensen veel meer kunnen doen dan ons is geleerd. Door een bewuste en ‘gezonde’ levensstijl te omarmen, kunnen we ons ware zelf herontdekken en bewust gebruik maken van de gaven die de natuur ons heeft gegeven.

Hij creëert een veilige ruimte voor deelnemers om deel te nemen aan een constante dynamische meditatie en om zichzelf volledig te verkennen en verbinding te maken met anderen vanuit een authentieke ruimte. Zijn doel is om mensen te inspireren door hen de juiste hulpmiddelen te geven om hun eigen realiteit te creëren en hun hogere potentieel te bereiken, waardoor een algemene kracht en vertrouwen in de mensheid ontstaat.

Dolores Antić

Met tien jaar ervaring in het houden van vrouwenkringen heeft ze heilige ruimtes gecreëerd voor verbinding en ondersteuning. Als lerares heeft ze via de Kroatische nationale televisie haar wijsheid over vrouwelijke bevrijding en belichaming voor Balkanvrouwen gedeeld met een publiek van 300.000 mensen. Daarnaast is ze een gepassioneerd kruidendokter, die vrouwen uitnodigt om de genezende eigenschappen van planten te ontdekken. Naast haar expertise als yogaleraar omarmt ze een spiritueel pad als Bhakti-liefhebber en tantrika.

Als moeder van drie kinderen begrijpt ze hoe belangrijk het is om anderen te koesteren en te begeleiden. Door haar leringen stelt ze vrouwen in staat verbinding te maken met hun lichaams- en zielsdoel, hun innerlijke koningin te omarmen en hun volledige potentieel te ontsluiten. Ga met haar mee op een transformerende reis van zelfontdekking en empowerment.

Arja Hendrikx

Arja Hendrikx faciliteert workshops en retraites over de hele wereld en heeft honderden mensen voor haar ogen zien transformeren. Al meer dan 10 jaar reist ze de wereld rond om verschillende culturele tradities en takken van yoga te verkennen, op zoek naar authentieke spiritualiteit. Ze kon niets anders dan haar leven wijden aan het tantrische pad. Onder de paraplu van tantrische yoga en meditatie verlangt ze naar de verheffing van het bewustzijn en de openbaring van het Spirituele Hart.

Na jaren van studie heeft ze een intensieve en uitgebreide Tantra-instructeursopleiding gevolgd en deelt nu haar passie en enthousiasme voor het tantrische pad en de heiligheid van seksualiteit, terwijl ze een veilige ruimte biedt voor mensen om zich te openen, te verkennen en dieper in de intimiteit van het Hart te duiken.

Arja's intensieve en veelomvattende studie, zelfoefening, onderzoek en persoonlijke ervaringen worden allemaal gecombineerd om de meest waardevolle, levensveranderende en transformerende ervaringen te creëren waarmee u uw geest kunt verruimen, uw hart kunt openen en meer vrijheid kunt hebben.

Kaya Jiwan

Hoewel ze is opgeleid door de beste leraren ter wereld, is het succes van Kaya het gelaagde lichaamssysteem. Een methodologie gebaseerd op neurowetenschappen, seksuologisch lichaamswerk, kundalini-ontwaken en psycho-emotionele ontspanningstherapie. Deze specifieke geïntegreerde aanpak heeft de levens van veel van haar particuliere cliënten getransformeerd.

De combinatie van een nuchtere aanpak en uitgebreide, op wetenschap gebaseerde kennis van het lichaam, de neurowetenschappen, het zenuwstelsel en de hersenen, samen met diepe spirituele en seksuele wijsheid, maakt Kaya uniek in haar soort.

Door haar coma en bijna dood ervaring, 15 jaar geleden, heeft Kaya een diepe verbinding met de kracht van het leven, de dood, transformatie en het eeuwige bewustzijn.

Kaulike Anandi

Kaulike Anandi werd geboren in een gezin dat verband houdt met de tantrische afstamming van Ramakrishna Paramhansa. Ze bracht het grootste deel van haar vroege jaren door bij haar grootmoeder, die ze beschouwt als haar belangrijkste leraar op het gebied van liefde, tantra, spiritualiteit, vrijwel alles wat er toe doet in het leven. En toen kwam muziek. Ze merkte dat ze liefde in de meest ware zin omarmde door haar ‘sadhana’ (beoefening) van muziek. Haar ouders waren in die tijd senior goeroes in het land op het gebied van theaterkunst.

Ze groeide op in een omgeving van een theatercommune, dus het gevoel in een gemeenschap te leven was al vroeg in haar ingebakken. Kaulike was nooit van plan geweest om te gaan acteren, gezien het feit dat ze als verlegen werd beschouwd. Maar het gebeurde. Als ze iets te delen heeft, zou ze graag het podium op gaan. Verder ging het grootste deel van haar tijd naar muziek, boeken en meditatie. Ze gelooft dat wat je ook wenst, feitelijk de kosmos is die verlangt, en dat wat je niet wilt, niet echt voor jou bedoeld is. Maar als je iets wilt, zit er zeker iets in. Het is dus belangrijk om je hart te volgen. Haar spirituele reis gaat helemaal over het vereenvoudigen van het leven en het worden van de belichaming van liefde.

Andere activiteiten tijdens het tantra festival

Tal van internationale muzikanten en geselcteerde DJ’s zullen de ruimte transformeren met rituelen, avondoptredens en dansfeesten.

Dit alles wordt ondersteund door Biodanza-middaglessen die ons helpen om met elkaar te verbinden, evenals tantra-tools – speciaal ontworpen workshops die enkele van de meest fundamentele en belangrijke aspecten van tantra behandelen om je te helpen het meeste uit het festival te halen.

Andere attracties zijn onder meer de dagelijkse Osho Active Meditations, de Love Lounge, Family Sharing-groepen en een prachtig terrein van 3 hectare. Er is ook een team van healers die sessies en een heilige cacaoceremonie aanbieden.

Je wordt ondersteund en verzorgd in je groei, ongeacht of je als koppel arriveert en je verbinding wilt verdiepen of als single en meer met andere deelnemers wilt communiceren. Zelfregulering en feedback worden van harte aangemoedigd.