Een Once-in-a-Lifetime Holi Festival Ervaring

Festival of Colors

Het kan niet beter als het reisprogramma van uw eerste bezoek aan India overeenkomt met de data van het Holi Festival. Maart is een geweldige tijd voor een rondreis door India vanwege het droge weer en de comfortabele temperaturen. De viering van Holi zal uw ervaring van dit ongelooflijke land zeker verrijken.

Holi symboliseert de overwinning van het goede over het kwade

Het Holi Festival, ook wel bekend als het "Festival of Colors", is een van de meest levendige en uitbundige vieringen in India. Dit hindoeïstische festival wordt jaarlijks gevierd en markeert de komst van de lente. Op 25 maart 2024 zal India en de hindoeïstische gemeenschap over de hele wereld samenkomen om dit kleurrijke en vreugdevolle evenement te vieren. Holi staat bekend om het besprenkelen van gekleurde kruidige poeders en water op elkaar, en het symboliseert de overwinning van het goede over het kwade.

Geniet van een authentieke en interessante ervaring met de lokale en internationale bevolking!

Gouden Driehoek

Deze 8-daagse India-tour combineert de must-do festivalviering met een verkenning van de must-see gouden driehoek (Delhi, Agra, Jaipur).

Waan u in vervlogen Indische tijden van grootsheid en glorie, geniet van betoverende en elegante forten en paleizen, uitmuntende kunst en architectuur, een prachtig wereldwonder dat symbool staat voor de liefde en mediteer of geniet vanop een heuveltop van een pelgrimsoord gebouwd op een bijzondere locatie.

Hoogtepunten

Holi Festival op 25 maart 2024


Gouden Driehoek: Delhi, Agri, Jaipur, Delhi

Nederlandstalig begeleid door Eva in de spirit van zelfontplooiing 

Discover the world ... Discover yourself ...

Geniet van een sprankelend reisavontuur vol passie, verbinding, avontuur en plezier, en dat vanaf Zaventem:

Begeleiding en ondersteuning bij het navigeren door nieuwe ervaringen, uitdagingen en culturen.

Inspiratie en aanmoediging om nieuwe perspectieven te verkennen. 

Door inzicht in de lokale cultuur en tradities verruimt het begrip van de wereld en de persoonlijke groei.

Het faciliteren van een positieve groepsdynamiek draagt bij aan een gezamelijke ervaring, waarbij reizigers van elkaar leren en groeien.

Come back different

Lokale Engelstalige gids ter plaatse zoals vermeld in het programma

Reisprogramma - Nederlandstalig begeleid door Eva

20 maart 2024 (woensdag) - Vlucht uit Brussel met tussenstop naar Delhi

21 maart 2024 (donderdag) Aankomst in Delhi 

Welkom in India kort na middernacht, pas 21 maart geworden!

Aankomst op de internationale luchthaven Indira Gandhi van Delhi.

Je wordt opgewacht door een lokale vertegenwoordiger van Voyages and More met een traditionele en heilige goudsbloembloemenslinger.

Delhi is de hoofdstad van het moderne India. Hier kun je de vermenging zien van het oude en het nieuwe India, het oude en het moderne. Delhi heeft de opkomst en ondergang van vele keizers gezien, wat een overvloed aan monumenten heeft achtergelaten die de grootsheid en glorie van vervlogen tijden herdenken.

Kamer bezet van de vorige avond (20 maart). Daarom onmiddellijk inchecken.

Ontbijt in het hotel.

Later stadstour van een hele dag door Oud en New Delhi.

Mughal-tour door Oud Delhi: de oude ooit ommuurde stad. De Mughal-keizer Shah Jahan verplaatste de Mughal-hoofdstad van Agra naar Delhi. Hij bezat een opmerkelijk talent op het gebied van architectuur, creëerde de zevende stad en bracht daarmee de glorieuze renaissance van Delhi teweeg.

Jama Masjid: Een van de grootste moskeeën van Azië biedt plaats aan maar liefst 25.000 mensen. De ‘Vrijdagmoskee’, hoog boven het oude Delhi, was het laatste architectonische werk van Shah Jahan, gebouwd tussen 1644 en 1658.

Verken de ingewikkelde, drukke straatjes op een fietsriksja, ook wel fietstaxi genoemd. Een lokale vorm van vervoer. Door de smalle straatjes van Chandni Chowk (letterlijk 'Silver Street'), ooit de meest weelderige parfummarkt van India, samen met een bezoek aan de grootste groothandelskruidenmarkt van Azië.

De Old Delhi-markt blijft op zondag gesloten.


Rijd langs het Rode Fort, het symbool van Shah Jahan voor macht en elegantie. Al meer dan 200 jaar de thuisbasis van Mughal-keizers. Het is vernoemd naar de enorme ommuring van rode zandsteen en was ooit het versterkte paleis van de toenmalige hoofdstad Shahjahnabad.


Bezoek Raj Ghat – een monument gewijd aan Mahatma Gandhi.

Raj Ghat is een gedenkteken gewijd aan Mahatma Gandhi in Delhi, India. Oorspronkelijk was het de naam van een historische ghat van Old Delhi (Shahjahanabad). Dichtbij, en ten oosten van Daryaganj, lag de Raj Ghat-poort van de ommuurde stad, die bij Raj Ghat uitkwam op de westelijke oever van de Yamuna-rivier. Later werd het herdenkingsgebied ook Raj Ghat genoemd. Het is een zwartmarmeren platform dat de plek markeert van de crematie van Mahatma Gandhi, Antyeshti (laatste riten) op 31 januari 1948, een dag na zijn moord.


Het Sultanaat van Delhi


Humayun's Tomb UNESCO WERELD ERFGOED is het graf van de Mughal-keizer Humayun. De tombe werd in 1569-70 in gebruik genomen en werd ontworpen door een Perzische architect. Het was het eerste tuingraf op het Indiase subcontinent.

Historische tuinen

Lodi-Gardens -Maak een wandeling samen met de lokale Delhi-Ites

Lodi Gardens beslaat meer dan 90 hectare. De tuinen zijn doordrenkt van geschiedenis en herbergen architectonische graven en mausolea van Mughal; de meest prominente is die van Sikandar Lodi. Een archeologisch onderzoek van het beschermde gebied van India, Lodi Gardens heeft een ouderwetse charme te midden van New Delhi.

Het Sultanaat van Delhi


Qutub Minar - Delhi's meest bekende bezienswaardigheid bevindt zich in Mehrauli (Zuid-Delhi) en is een must-see. Dit Werelderfgoedmonument werd in 1199 gebouwd door Qutbuddin Aibak als overwinningstoren na een conflict.

Voetstappen van Lutyens. De grootste Britse architect

We rijden langs het keizerlijke deel van de stad, ontworpen door Sir Edwin Lutyens voor de Britten in de jaren twintig. Vervolgs vervolgen we de weg langs de hoofdstraat, het indrukwekkende Rajpath naar de herdenkingsboog uit de Eerste Wereldoorlog, de India Gate en langs de Rashtrapati Bhawan, de residentie van de president en de parlementsgebouwen.


Bezoek Bangla Sahib Gurudwara en live keuken.


In de avond terugkeer naar het hotel.

Overnachting: The Claridges/Maaltijden: ontbijt en diner in het hotel

22 maart 2024 (vrijdag) Delhi - Agra (afstand 210 km / ongeveer 4 uur rijden)

Ontbijt in het hotel.

Vervolgens rijden we naar Agra.

Bij aankomst transfer naar ons hotel.

Later bezoek aan:

Itimad-Ud-Daula

Itmad-ud-Daulah is het graf van Mirza Ghyas Beg, een Perziër die dienst had gekregen aan het Akbar-hof. De Marvel-tombe werd tussen 1622 en 1628 na Christus door de koningin van keizer Jehangir, Noorjahan, voor zijn vader Mirza Ghyas Beg gemaakt. Het vakmanschap in Itmad-ud-Daulah is een voorafschaduwing van dat van de Taj Mahal. Het was hier dat voor het eerst gebruik werd gemaakt van "Pietra Dura" - het inlegwerk op marmer - zo kenmerkend voor de Taj. Itimad-Ud-Daulah, een Mughal-mausoleum, vaak omschreven als een "Jewel Box", ook wel de "Baby Taj" genoemd


Overnachting: Hotel Double Tree by Hilton/Maaltijden: ontbijt en diner in het hotel

23 maart 2024 (zaterdag) in Agra


Taj Mahal, gebouwd door keizer Shah Jahan als mausoleum voor zijn geliefde koningin Begum Mumtaz. Er wordt gezegd dat de bouw van dit wereldwonder 21 jaar heeft geduurd. Het heeft een enorme glinsterende witte koepel met vier hoekminaretten en wordt gekenmerkt door perfecte symmetrie en harmonie, of het nu de vorm van de minaretten is; de koepels; de centrale boog in de gevel; de perfect gerangschikte gebogen uitsparingen of het ingewikkelde steeninlegwerk. Het is het meest extravagante monument dat ooit voor de liefde is gebouwd.

Terug naar het hotel voor ontbijt.

Later bezoek aan:

Het Agra-fort


De bouw werd oorspronkelijk gestart door keizer Akbar in 1565, maar zijn zoon, Jahangir, en kleinzoon, Shah, beschikken over een verscheidenheid aan ingenieuze, islamitisch geïnspireerde apparaten (sommige decoratief, sommige meer praktisch) binnen de structuur van de gebouwen. Jahan, maakte later toevoegingen. Het herbergt de Dewan-e-Khas en Dewan-e-Aam (Halls of Private and Public Audience). De muren en paleizen zijn een stille getuige van de opkomst en ondergang van het keizerlijke Mughal-rijk.

Avondbezoek aan de Mehtab Bagh-tuin. Deze was de laatste van elf door Mughal gebouwde tuinen langs de Yamuna tegenover de Taj Mahal en het Agra-fort, waarvan de eerste Ram Bagh was. Er wordt vermeld dat deze tuin werd gebouwd door keizer Babur. Er wordt ook opgemerkt dat keizer Shah Jahan een plek vanaf de halvemaanvormige, met gras bedekte overstromingsvlkte aan de overkant van de Yamuna-rivier had aangewezen als een ideale locatie om de Taj Mahal te bekijken. Het werd vervolgens aangelegd als "een maanverlichte pleziertuin genaamd Mehtab Bagh". Als onderdeel van de tuin werden ook witte gipsen loopbruggen, luchtige paviljoens, zwembaden en fonteinen gecreëerd, met fruitbomen en narcissen. De tuin is ontworpen als een integraal onderdeel van het Taj Mahal-complex in het terraspatroon aan de rivier. De breedte was identiek aan die van de rest van de Taj Mahal. Legenden die worden toegeschreven aan het reisverslag van de 17e-eeuwse Franse reiziger Jean Baptiste Tavernier vermelden de wens van Shah Jahan om een Zwarte Taj Mahal voor zichzelf te bouwen, als tweelingbroer van de Taj Mahal. Dit kon echter niet worden bereikt omdat hij gevangen werd gezet door zijn zoon Aurangzeb.


Overnachting: Hotel Double Tree by Hilton/Maaltijden: ontbijt en diner in het hotel

24 maart 2024 (zondag) Agra - Jaipur Via Sikri (afstand 240 km / ongeveer 06 uur rijden)

Ontbijt in het hotel.

Vervolgens rijden we naar Jaipur. Onderweg bezoek aan Fatehpur Sikri. Op 37 km van Agra is een stad gebouwd die voornamelijk uit rode zandsteen bestaat en Fatehpur Sikri heet. Deze stad werd gebouwd door de Mughal-keizer, Akbar. Hij had deze stad als zijn hoofdstad gepland, maar een tekort aan water dwong hem de stad te verlaten. Hierna werd binnen een twintig jaar de hoofdstad van de Mughals verplaatst naar Lahore. Fatehpur Sikri is een van de mooiste voorbeelden van de Mughal-architectonische pracht op zijn hoogtepunt.


Jaipur is de hoofdstad en de grootste stad van de Indiase deelstaat Rajasthan in Noord-India. Ze werd op 18 november 1726 gesticht door Maharaja Jai Singh II, de heerser van Amer, naar wie de stad is vernoemd.

Bij aankomst inchecken in het hotel.

Overnachting: Hotel Narain Niwas Palace/Maaltijden: ontbijt en diner in het hotel

25 maart 2024 (maandag) in Jaipur

Ontbijt in het hotel.

Vier vandaag Holi – het Kleurenfestival. Een van de meest verbazingwekkende festivals in India.

Holi is een populair en belangrijk Hindoe-festival dat wordt gevierd als het Festival van Kleuren, Liefde en Lente. Het viert de eeuwige en goddelijke liefde van de goden Radha en Krishna. Bovendien betekent deze dag ook de overwinning van het goede op het kwade, aangezien het de overwinning van Vishnu herdenkt toen Narasimha Narayana op HiranyakashipuHoli ontstond en voornamelijk wordt gevierd op het Indiase subcontinent, maar zich ook heeft verspreid naar andere regio's van Azië en delen van de westerse wereld via de Indiase diaspora.


Holi viert ook de komst van de lente in India, het einde van de winter en de bloei van de liefde

Holi viert ook de komst van de lente in India, het einde van de winter en de bloei van de liefde. Het is ook een aanroeping voor een goed voorjaarsoogstseizoen. Het duurt een nacht en een dag, beginnend op de avond van de Purnima (dag van de volle maan) die valt in de hindoeïstische kalendermaand Phalguna, die rond half maart valt in de Gregoriaanse kalender.

Avondbezoek aan de Birla-tempel.


Overnachting: Hotel Narain Niwas Palace/Maaltijden: ontbijt en diner in het hotel

26 maart 2024 (dinsdag) in Jaipur

Ontbijt in het hotel.

Forten van Rajasthan

Bezoek aan Amber Fort.

Dit fort op een heuveltop was de residentie van de koninklijke familie en is een van de meest betoverende forten van India. Het fort, een complex van paleizen, tempels, met spiegels ingelegde openbare zalen en prachtig onderhouden tuinen, is een prachtig voorbeeld van Rajput-architectuur. Binnen het fort bevinden zich betoverende paleizen en kamers, waaronder de Sheesh Mahal (Spiegelpaleis) en Diwan-e-Aam (Hal van het Publieke Publiek).


We rijden langs Hawa Mahal (het Paleis van de Wind).


Bezoek aan het stadspaleis en het observatorium


Het Stadspaleis, een prachtig paleis dat werd gebouwd tijdens het bewind van Maharaja Sawai Jai Singh. Dit paleis onderscheidt zich door zijn uitmuntende kunst en architectuur.


Jantar Mantar-observatorium

Een verzameling architectonische astronomische instrumenten, gebouwd door Sawai Jai Singh, een Rajput-koning. De naam is afgeleid van jantar ("instrument") en mantar ("formule", of in deze context "berekening"). Daarom betekent jantar mantar letterlijk 'rekeninstrument'.

Later bezoek aan de Galta Ji-tempel (apentempel).


Galtaji is een oud hindoeïstisch pelgrimsoord op ongeveer 10 km afstand van Jaipur, in de Indiase deelstaat Rajasthan. De site bestaat uit een reeks tempels die zijn ingebouwd in een smalle spleet in de heuvelring die Jaipur omringt. Hoog op de heuvel ontspringt een natuurlijke bron die naar beneden stroomt en een reeks heilige kunds (watertanks) vult waarin pelgrims baden. Bezoekers en pelgrims kunnen de gletsjerspleet beklimmen en verder gaan langs de hoogste waterpoel naar een tempel op een heuveltop. Van daaruit hebben ze uitzicht op Jaipur en de vestingwerken die zich over de vallei uitstrekken. Er wordt aangenomen dat hier een heilige genaamd Galav woonde, meditatie beoefende en boete deed.

Overnachting: Hotel Narain Niwas Palace/Maaltijden: ontbijt en diner in het hotel

27 maart 2024 (woensdag) Jaipur - Delhi (afstand 256 km / ongeveer 5 uur rijden)

Ontbijt in het hotel.

Ochtend ter vrije besteding.

Later om 14.00 uur rijden we naar Delhi.

Bij aankomst genieten we van een afscheidsdiner in het Aero City Hotel.

Later in de avond wordt u overgebracht naar de internationale luchthaven van Delhi om ofwel 's vonds of kort na middernacht op 28 maart 2024 terug te vliegen met 1 tussenstop naar Brussel.

28 maart 2024 (donderdag) - Aankomst in Brussel

*** Einde diensten ***

PRIJS per persoon in tweepersoonskamer
6 tot 8 personen
8 tot 10 personen
10 tot 12 personen

Inbegrepen

• Vluchten heen en terug vanuit Brussel en luchthaventaksen

• Verwelkoming bij aankomst in Delhi.

• Accommodatie op basis van twee delen voor 7 nachten in hotels

• Prijs is inclusief ontbijt en diner in alle hotels.

• Vervoer per luxe minibus met airconditioning.

• Alle toegangsgelden .

• Lokale Engelssprekende gids op alle plaatsen volgens het programma.

• Riksjarit in Old Delhi.

• Electrische wagen in Taj Mahal en Fatehpur Sikri.

• Amber Fort-jeeprit

• Holi-viering in Jaipur

• 02 Flessen Mineraalwater per persoon per dag.

• Assistentie op luchthavens.

Niet inbegrepen

• Vroeg inchecken of laat uitchecken op alle plaatsen (afhankelijk van beschikbaarheid van de kamer - tenzij anders aangegeven, is het inchecken bij hotels in India om 14:00 uur en het uitchecken om 12:00 uur)

• Uitgaven van persoonlijke aard, zoals drankjes, telefoongesprekken, wasgoed, fooien

• Camerakosten, annulatie en/of bijstands verzekering etc.

• Eventuele maaltijden, tenzij hierboven aangegeven

• Mogelijk supplement op de vluchten bij boeking volgens beschikbaarheid

HOTELS

The Claridges New Delhi

Experience Purposeful Luxury  In The Heart Of The Capital City

Sinds 1955 heeft The Claridges zich altijd ingezet voor nieuwe mijlpalen op het gebied van gastervaring. Verwen uw smaakpapillen met verfijnd en ongeëvenaard eten, innovatieve restaurants en bars, inspirerende ontwerpen en buitengewoon comfort.
Een betaalbare favoriet om de perfecte mix van ouderwetse elegantie en hedendaagse luxe te ervaren. Geniet van een dagje ontspanning bij het zwembad, omgeven door wuivende palmen en ligbedden.

Ligging

The Claridges ligt op 10 minuten lopen van Khan Market en Lodi Gardens, op een zeer centrale, maar rustige locatie. Je bevindt je precies op de grens van Nieuw en Oud Delhi, dus de drukte van Chandi Chowk, Jama Masjid en het Rode Fort liggen op minder dan 30 minuten rijden, net als de internationale luchthaven Indira Gandhi.

Service en faciliteiten

Het personeel is professioneel en efficiënt; ze zijn zeer bekwaam in het helpen met eventuele gastenverzoeken, inclusief het boeken van auto's en excursies. Een kleine spa en fitnessruimte, naast het zwembad. Het is een zeer uitnodigende plek, omzoomd met wuivende palmen en ligbedden. Met slechts ongeveer twaalf bedden kun je beter vroeg aankomen als je een dagje in de zon wilt luieren.

Eten en drinken

Uitstekende eetgelegenheden voor een hotel van deze omvang. Vooral Dhaba serveert een leuke draai aan traditionele Punjabi-gerechten, en Sevilla, romantische, mediterrane gerechten in de buitenlucht.

Een dim sum-lunch bij Jade is ook het proberen waard. Een ontbijtbuffet met Indiase en continentale gerechten en een warm à-la-carteontbijt (om nog maar te zwijgen van de gevaarlijk grote selectie zoete deegwaren) wordt geserveerd in restaurant Pickwicks, dat 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend is.

KAMERS

Heritage Room

Deze kamers zijn helder verlicht met natuurlijk licht dat binnen komt via een kolossaal raam. De kamer spreekt boekdelen over het Anglo-imperiale erfgoed met zijn koloniale indeling, hoge plafond en meubilair in Lutyens-stijl. Het biedt een perfect toevluchtsoord na een vermoeiende dag in de bruisende hoofdstad. Kies een badkamer naar keuze met of zonder ligbad en maak de badervaring nog persoonlijker. De badkamer is zorgvuldig ingericht met een zelfverlichtende vergrotende spiegel, een ruime douchecabine en voorzien van de beste voorzieningen.

DOUBLE TREE BY HILTON


DoubleTree by Hilton Hotel, Agra, ligt op 7 km van het treinstation Agra Cantonment en op 14 km van de luchthaven van Agra. De Taj Mahal ligt op 2,7 km van het hotel en het fort van Agra ligt op minder dan 5 km afstand. De accommodatie ligt op ruim 5 km van de Sadar Bazaar en op ongeveer 17 km van de tombe van Akbar. Mehtab Bagh ligt op 9 km en Fatehpur Sikri ligt op 42 km afstand.

De kamers zijn voorzien van een 42-inch HDTV, minibar, WiFi en een groot bureau met ergonomische stoel. De gasten- en deluxe kamers zijn voorzien van respectievelijk drie en vier badkamers. De suites met één slaapkamer zijn voorzien van een woonruimte, een eetkamer, een damestoilet en een badkamer met vier badkamers. De Presidentiële Suite is voorzien van extra voorzieningen, zoals een panoramisch uitzicht over de stad, een inloopkast en een pantry.

De accommodatie heeft een buitenzwembad met uitzicht op de stad. Er is een goed uitgerust fitnesscentrum en een spa op het terrein. Het hotel is rolstoelvriendelijk en biedt oppasservice, kinderbedjes en kinderstoelen voor de kinderen. Andere faciliteiten zijn een 24-uursbusinesscentrum, een multifunctionele zaal en een balzaal.

Kebab-e-que is een bekroond Indiaas specialiteitenrestaurant met live kookstations en een speciale tandoorikeuken. Andere eetgelegenheden zijn North 27, het restaurant dat de hele dag geopend is, de Plush Bar, de 24-uursloungebar en de Food Store, het café dat de hele dag geopend is. Het hotel is door de South Asian Travel Awards 2022 bekroond met ‘Leading Family Resort’.

Narain Niwas Palace, Jaipur

Where Heritage and Royalty Converge - A timeless oasis of regal elegance.

Centraal gelegen in de stad Jaipur ligt het romantische hotel Narain Niwas Palace. Dit hotel is een van de mooiste heritage hotels in Rajasthan. Het is ontworpen in de Anglo-Indische stijl, welke populair was in het Victoriaanse tijdperk. Alle 37 kamers in hotel Narain Niwas Palace zijn ingericht met antieke Indiase meubelstukken en de muren zijn in de typische lokale kleuren beschilderd met prachtige fresco's. Uiteraard zijn de kamers voorzien van; airconditioning, telefoon, TV, kluisje etc. Tevens is er een klein zwembad in de grote tuin, die u deelt met rondlopende eekhoorntjes en pauwen. Geniet van de traditionele Rajput gastvrijheid in Narain Niwas Palace.

Café Orléans ~

The Romance of Soldering!

Generaal Amar Singh Kanota bouwde Narain Niwas in 1928. Hij was de derde Thakur van Kanota. Ter gelegenheid van het 80e jaar van zijn overlijden is Café Orleans de ode van Thakur Man Singh Kanota aan zijn grootvader, generaal Amar Singh en de gedenkwaardige dagen die hij doorbracht als kapitein van het Britse leger tijdens de Eerste Wereldoorlog in Frankrijk. Terwijl hij wachtte op orders voor inzet naar de frontlinies wachtte hij bijna twee maanden in Orleans. De cafécultuur van Orleans was het decor voor vele belangrijke discussies over de oorlog met collega-officieren en interacties met de Franse cultuur die een diepe impact op hem hadden.

Feestlocatie

Ervaar de charme van de zomer op de meest elegante manier bij Imperial Lancers! Te midden van het groene groen van Narain Niwas is deze eetruimte perfect voor uw zomerfeest. Met een rijke historie en een vleugje ouderwetse ambiance belooft Imperial Lancers een onvergetelijke avond voor u en uw gasten.

Over uw begeleider: Eva Demaret

Passie, verbinding, avontuur en plezier maken

Eva Demaret is dé expert als het gaat om connectie, dans, muziek, avontuur en transformatie. Ze is een sensuele vrouw en wil niets liever dan haar liefde voor deze elementen met jou delen. 

Ook heeft ze zich verdiept in tantra waarbij ze een unieke visie ontwikkelde op dit fascinerende veld. Met evenementen die focussen op zelfontplooiing, traumahealing, sensualiteit, massage en ademwerk brengt ze mannen en vrouwen samen om hun volledige potentieel te ontdekken. Met haar unieke combinatie van back to basic versus luxe weet ze precies de juiste snaar te raken. Ze laat je genieten van eenvoudige momenten, terwijl ze tegelijkertijd oog heeft voor de fijnere dingen des levens.

En laten we vooral haar liefde voor lekker en gezond eten niet vergeten! Voor Eva staat gezond eten hoog op de agenda. Heerlijke gerechten die zowel voedzaam als smaakvol zijn, vindt ze erg belangrijk, m.a.w. ze kan je als geen ander inspireren om bewust te genieten van wat zowel voedzaam is voor je lichaam als voor je ziel.

Bovendien draagt Eva haar hart op de tong en staat ze bekend om haar creativiteit. Of het nu gaat om dansen in de natuur of het ontdekken van nieuwe avonturen, Eva is altijd zoekende naar nieuwe manieren om het leven ten volle te ervaren.

Ben jij klaar voor een sprankelend reisavontuur vol verbinding en passie? Om los te breken van oude patronen, je sensualiteit te omarmen en jezelf te bevrijden van beperkingen of belemmerende overtuigingen? Sluit je aan bij een reis waarbij Eva Demaret je persoonlijk begeleidt en ondersteunt en ontdek hoe zij jouw wereld totaal kan transformeren: ze zal je inspireren vanuit haar eigen levenservaring en je begeleiden naar een leven vol liefde, overvloed en authenticiteit.