MISINCU, WILD PARADISE IN CORSICA

Misincu, een luxe hotel op Corsica, is een wild paradijs dat volledig wordt omarmd door een boeiend landschap: dat van het schiereiland Cap Corse en zijn weelderige kusten met uitzicht op het continent.

Een gebied met een uitzonderlijk erfgoed, waar eeuwenoude dorpen en 19e-eeuwse villa's en paleizen uitkijken over de zee en de vissersdorpjes. 

Met een natuurlijke decoratie, een permacultuurtuin, een spa en een olijfgaard... een zwembad en een strand om te ontspannen, geeft alles aan dit groene paradijs een boho en natuurlijk gevoel. Bij Misincu noemt men dit: « luxe op blote voeten »!

LIGGING

Aan de oostkust van Corsica, Porticciolo Marina, Cagnano, ligt de kleine haven en het strand van een van de mooiste valleien die afdalen van de Serra naar de zee. De maquis ligt niet ver weg, op de geurige hellingen van een eiland waar sinaasappel-, mirte- en citroenbomen bloeien.

Aan wal, een oogverblindend mooi en iconisch hotel dat is getransformeerd in een verborgen schat, een uniek luxe pareltje in Cap Corse.


ACCOMMODATIE

Het domein heeft 29 kamers (wegens renovatie te boeken vanaf 2025) en 7 villa's met elk hun eigen zwembad of dompelbad, 47 hemelse bedden, de mediterrane en Cycladische architectuur, de natuurlijke sfeer, 22 hectare waar u misschien wel de beste ervaring van uw leven zult beleven.

Een uitstekende cocon tussen zee en bergen, privékreken, een verborgen paradijs voor uzelf, geniet van de luxe van een ontspannen verblijf in di luxe hotel op Corsica, ver weg van de drukte, een paradijs in harmonie met de natuur.


FACILITEITEN

Bistro-restaurant en zijn levendige gerechten, een verse picknickmand om te proeven op het strand van Misincu, een cocktailbar waar kleuren gemengd zijn: deze drie heerlijke plekjes zullen uw liefde voor eten en ontdekkingen verwennen. Corsica en zijn duizend smakenland, Misincu legt Corsica in uw bord en verwent uw smaakpapillen!

Spa & fitness: 350m² gewijd aan het nastreven van welzijn en geluk. Sauna, hammam en binnenzwembad, massages en gezichts- of lichaamsbehandelingen gecombineerd met de beste producten van « Gemology », een fitnessruimte ook, wat nog meer?

Met meerdere ruimtes, met uw voeten in het zeewater, het restaurant, het zwembad, de olijfgaard, de terrassen en modulaire kamers, heeft Misincu alles in huis om de perfecte setting te bieden voor de belangrijke momenten van uw leven: bruiloft, verjaardag, huwelijk, ieder feest en teambuilding of bedrijfsevenement op Corsica.