De bijzondere en kleinschalige Bisate Lodge, grenzend aan het Volcanoes National Park in Rwanda, combineert een onvergetelijke gorillatrektocht met een baanbrekende visie op herbebossing en samenwerking met de lokale gemeenschap

Zes luxueuze bosvilla's bieden een maximum aan comfort en een fenomenaal uitzicht, terwijl ze voldoen aan milieuverantwoorde principes en de rijke cultuur van Rwanda weerspiegelen. Dit kleinschalige en zeer gewaardeerde verblijf dient ruim vooraf gereserveerd te worden.

"Something special happens when you are guided on foot to within metres of one of our closest living relatives. Respect and awe occurs, and the excitement has to be contained with subtle movements and instructed gorilla grunts from the guide and porters. Before you know it you are walking amongst giants who don’t mind the presence of all the nylon raincoats and clicking cameras.

The opportunity to spend time with mountain gorillas is a truly life-changing experience." -Jason and Ally, Bisate Lodge Managers.
  • Rwanda's eerste echt luxueuze, stijlvolle en ecogevoelige safarilodge op een werkelijk beeldschone locatie
  • baanbrekende visie op herbebossing en gemeenschapspartnerschap
  • in het natuurlijke amfitheater van een geërodeerde vulkanische kegel, met dramatische uitzichten op de toppen van de Bisoke en Karisimbi vulkanen
  • voortreffelijke uitvalsbasis voor een van de meest opwindende safari belevenissen van Afrika: de unieke ontmoeting met berggorilla’s
  • prachtige natuurwandelingen en meer

Ligging

In het westen van Rwanda. Het gebied geeft een betoverend uitzicht op de toppen van de Bisoke, Karisimbi en Mikeno Vulkanen in het nabije Volcanoes Nationaal Park.

Accommodaties

Er zijn zes weelderige, rieten suites (tweepersoons-/eenpersoonsbedden) met modern, tropisch interieur. Elke bosvilla beschikt over een ruim privéterras en eigen badkamer.

Faciliteiten

Lounge, restaurant, bar, massageruimte, wijnkelder. Wifi is beschikbaar.

Eten en drinken

Geniet van heerlijke gerechten in het elegante restaurant.

Activiteiten

Gorillatrektocht, vogelobservatie, begeleide natuurwandelingen, bezoek aan de tweelingmeren van Ruhondo en Burera, uitstap naar de lavatunnels van de grotten van Musanze, bezoek aan het lokale dorp en markt, Gouden meerkattentrektocht, bezoek aan de begraafplaats van de beroemde Dian Fossey.