AUTHENTIEK CHARME MET 5 HUTTEN


De originele Red Dragon Junk, vernoemd en ontworpen naar een authentieke Chinese boot die lang rivieren, zeeën en havens trok van het Verre Oosten, in Singapore naar Noord-China.

De Red Dragon beschikt over 5 luxe hutten en 2 decks, die resoneren met een superieure klasse en grandeur. Hoewel Red Dragon groter is dan de familiale Prince Junk met 2 hutten en de romantische Amour Junk met 1 hut, is deze boot nog steeds klein genoeg voor een intiem beeld van de natuurlijke wonderen, de kleine lagunes en de kleine vissersgemeenschappen van Bai Tu Long Bay, terwijl de gebaande paden worden verlaten. De charmante Red Dragon Junk is een uitstekende partner om de natuurlijke schoonheid te ontdekken terwijl u geniet van de warme service van het goed opgeleide personeel.

Zodra u aan boord van de Rode Draak bent, wordt u omringd door rijkelijk gedetailleerd houtwerk, handgemaakt door Vietnamese ambachtslieden. Of u nu verkiest om te ontspannen in het comfort van uw eigen hut, lekker lui op het ruime zonneterras van het uitzicht te genieten, of dineert in het gezellige restaurant, u zult zich als een vorst(in) voelen.

Dit meesterwerk is een geweldige optie voor diegenen die wat meer ruimte wensen en voor een kleine groepscruise van maximaal 11 personen.