Monte-Carlo Bay Hotel & Resort

Chique en casual, eigentijds en tijdloos: het Monte-Carlo Bay Hotel & Resort is een gedurfde mix van stijlen en sferen. Vanuit de kamers strekt de Middellandse Zee zich uit zover het oog reikt. Drie restaurants, waaronder The Blue Bay, een zandlagune, een spa Cinq Mondes en een bar: een resort gewijd aan lichtheid, plezier en feest!

LIGGING


Midden in vier hectare tuinen, voorzien van watervallen, solariums, een zwembad en de turquoise lagune met zandbodem, combineert deze prachtige oase het beste van twee werelden. Meteen in het hart van Monaco combineert het een Michelin sterrenkeuken, een adembenemend uitzicht, een elegante spa, een duurzaam karakter en een hedendaags interieur. Op ca. 35 minuten van de luchthaven van Nice, of op ca. 10 minuten van de heliport van Monaco.

ACCOMMODATIE


Deluxe – City View (35m²) :
 Moderne kamer met kingsize bed, badkamer met bad en aparte douche. Airco, telefoon, flatscreen-tv, safe, telefoon en gratis wifi. Terras met zicht op de bergen.

Exclusive – Sea View (35m²) : Gelijke indeling en faciliteiten, hoger gelegen. Terras met zeezicht.

Andere kamertypes en suites (t.e.m. 2 slaapkamers) op aanvraag.


FACILITEITEN


Verwarmd binnen- en buitenzwembad, tweede uniek lagunezwembad met zandbodem. Uitstekende ligging meteen aan zee, toegang tot zee in de Réserve Marine du Larvotto in de zomer. Prachtige tuin, eigen aanlegsteiger. Ruim aanbod aan actieve en culturele excursies in de omgeving. ‘Cinq Mondes Spa’ met fitness, hammam, verschillende kuren en massages. Gratis shuttledienst naar de andere hotels van de SBM groep. Drie uitstekende restaurants waaronder ‘Blue Bay’ met 2 Michelin sterren.