PLEZIER EN INSPIRATIE MET 11 HUTTEN

De charmante Dragon's Pearl Junk werd gemodelleerd naar de traditionele Chinese jonken die lang geleden zeilden en beschikt over 11 hutten en 3 dekken met zowel een binnen als buiten eetgedeelte. Elke hut is prachtig ingericht in de traditionele stijl en uitgerust met moderne voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Dankzij de grote ramen met uitzicht op zee kunt u vanuit uw comfortabele kamer genieten van het fantastische landschap buiten. Het zonnedek er bovenop is een geweldige plek om de baai bij zonsondergang te bekijken en om samen een leuke tijd door te brengen.

Of u nu dineert in het restaurant, geniet op een van de 2 zonneterrassen of ontspant in het comfort van uw hut, u wordt overal omringd door de handgemaakte teak en eiken ‘fittingen’ die van de Dragon's Pearl zo'n prachtig zeilschip maken.

Geniet van een off-the-bound-track cruise-ervaring naar Bai Tu Long Bay met veel interessante activiteiten en laat u verwennen door de bemanning die er graag voor zorgt dat u volledig tevreden bent tot de laatste seconde van uw reis.

Ook ideaal voor feestjes voor grotere groepen (tot 20 personen) of zakelijke incentives.