Geniet van het beste van twee werelden in één hotel

Laat u betoveren door een natuurlijk paradijs waar de rust van het bos in harmonie is met de ontspanning van het strand!

Het hotel Playa Hermosa Bosque del Mar ligt in Playa Hermosa, op slechts 30 minuten van de internationale luchthaven Liberia - LIR - of op 4 uur van San José. Het is de ideale plek om de wonderen van een droomstrandvakantie in het zonnige Guanacaste te ervaren. Het hotel is een perfecte mix van tuinen, voorouderlijke bomen waarin apen en leguanen spelen, een heldere oceaan die voor een onspannen concert zorgt en een prachtig zacht wit zandstrand om blootvoets van te genieten. Dat alles samen met een persoonlijke service biedt Playa Hermosa Bosque del Mar alles wat u nodig heeft om rust en vrede te voelen als afsluiter van een onvergetelijke Costa Rica-ervaring!

En voor wie nog meer beleving wilt: op slechts enkele kilometers afstand zijn er ook andere stranden om te verkennen, zoals Playa Panamá, Ocotal en El Coco.


Duurzaamheid

Geëngageerde eigenaren, management en ander personeel om hun houding te veranderen naar een bewustzijn van milieu-, sociale en economische kwesties om een ​​verantwoordelijk en duurzaam model te bereiken.