Relax and Enjoy the Marvelous View of Arenal Volcano​

Hotel Arenal Manoa is een prachtige plek om tot rust te komen en te genieten van het prachtige uitzicht op de Arenal-vulkaan in Costa Rica. Omringd door weelderige tuinen, schilderachtige weiden, zorgvuldig verzorgde landbouwgronden en dieren, en twee zoetwater- en warmwaterbronzwembaden, zijn de 96 Junior Suites en 6 Premium Suites zo ontworpen dat elke Suite u een panoramisch uitzicht op de vulkaan biedt. Gelegen op slechts 15 minuten van het centrum van La Fortuna, is dit de perfecte keuze voor gezinnen en koppels die op zoek zijn naar moderne, comfortabele accommodaties.


Met Costa Ricaanse eigenaren, de warme en authentieke Costa Ricaanse gastvrijheid, verse, seizoensgebonden en lokale gerechten evenals de mogelijkheid om de dagelijkse activiteiten van een typisch Costa Ricaanse boerderij te zien, is Hotel Arenal Manoa een eco-bestemming in hart en ziel!

Rondleidingen door het hotelterrein en de melkveehouderij voeren u door een secundair bos langs prachtige paden, waar u koeien, paarden, veel soorten vogels, schapen, kippen en varkens kunt observeren. U kan deze heerlijke ervaring afsluiten door s’ochtends het melkproces te observeren. In welk ander hotel in Costa Rica kan u zeggen dat u een echte, levende koe hebt gemolken?