Voyages and More
Exceeding your expectations

Over Voyages and More

Even terug in de tijd
Al meer dan 20 jaren heb ik reizen geadviseerd en dat vanuit verschillende sectoren in de reiswereld : luchtvaart, touroperating en reisbemiddeling. Misschien schreef ik al wel uw vliegtuigticketje uit of regelde ik al uw droomreis in samenwerking met enerzijds de plaatselijke reisorganisatoren of hoteliers en anderzijds het reisbureau waar u destijds die bijzondere reis had gereserveerd ?

Al heel m’n leven voel ik dat mijn interesseveld breed is. Van jongs af aan al had ik vele dromen …

Op mijn 18de schreef ik volgende studierichtingen op een briefje : kunstacademie, germaanse talen, (binnenhuis) architectuur, filosofie en toerisme. Ik besloot om van alles iets te gaan ontdekken door de reiswereld binnen te stappen.

Heel wat intense belevenissen hebben me naast het verkrijgen van het reisvirus bovendien geïnspireerd tot tekenen en schilderen, het anders omgaan met klank en dans, het volgen van yoga en tai chi alsook tot de focus naar communicatie van hoe mensen in het dagelijkse leven hier en in andere culturen dagelijks met zichzelf en elkaar omgaan.

Na al die jaren werd het reisaanbod gigantisch en onze keuzemogelijkheden ruimer dan ooit tevoren !

“Wat nu ?”
Stelt u zich soms ook die vraag ?

Of heeft u eerder het gevoel dat u meer nodig heeft dan alleen maar een vakantiebestemming ?

In beide gevallen bent u bij mij aan het juiste adres. Zelf vind ik niets leuker dan terug te geven aan de wereld van al het mooie dat ik zelf heb mogen ontdekken en beleven … en dat terwijl ik zelf iedere dag nieuwe inspiratie vind.

In de voorbije jaren heb ik dan ook veel zielsverwante professionals leren kennen met wie ik nu nauw samenwerk om niet alleen uw reis naar wens te laten verlopen maar ook om u te helpen meer evenwicht te vinden in uzelf en uw omgeving.

Filosofie
Voyages and More verbindt reizigers meer en meer met belevingen die gecreëerd worden in samenwerking met de beste kleine reisorganisatoren in zowel binnen- als buitenland.

In onze ervaring, staan kleine reisorganisatoren, opgericht uit een diepe liefde voor mensen, bestemmingen, culturen, landschappen en dieren in het wild, meer in contact met de lokale mensen. Hierdoor bieden we een veel rijkere en duurzamere ervaring van uw vakantiebeleving.

Ons idee is eigenlijk heel simpel: behandel de mensen en plaatsen goed, en ze zullen u ervaringen en inzichten in hun manier van leven aanbieden die u anders niet zou krijgen. U geniet van een meer authentieke reiservaring terwijl zij genieten van werk, inkomsten en manieren om hun cultuur, omgeving en erfgoed te bewaren. Dit is hoe wij denken dat het toerisme moet worden.

Uw reisavontuur gekruid naar eigen smaak
Een reisstijl is heel persoonsgebonden. Door mijn vakkennis en passie voor schoonheid en beleving, behandel ik elke aanvraag persoonlijk en zorgvuldig op maat. Dit kan uiteraard ook via email.
Dankzij uw persoonlijke inbreng gemengd met onverwachte reisinspiratie uit mijn eigen ervaring en/of uit de ervaring van mijn toegewijd netwerk van specialisten in binnen- en buitenland, geniet u van een originele reisbeleving waarvan de smaak u nog lang zal bijblijven...

Vanop afstand, bij u thuis, op het werk of onderweg?
Voyages and More is een onafhankelijk en mobiel reiskantoor met een persoonlijke service.

Ik werk nu van thuis uit en kom bovendien op afspraak naar u toe zodat we samen in alle rust kunnen genieten van dat nieuwe reisverhaal waarvan u droomde en dat zich nu wilt ontplooien.

En tenslotte, kunt u er zeker van uw geld 100% is beschermd door Amlin Europe nv. Deze garantiestelling wordt begeleid door Vlaamse Solidariteit Reisgelden, een afdeling van de Vereniging van Vlaamse Reisbureaus.Voyages and More nodigt u uit om te reizen in de kleur van uw hart …
Tot binnenkort?

Happy feelings, peaceful mind,

Chrissy*

*Christel Smeulders, °1967, studeerde Management in Toerisme, behaalde het IATA-diploma met grote onderscheiding, gehuwd, moeder van 2 zonen, NLP Practitioner (School voor NLP - Rudy Vandamme), oprichtster van Voyages and More.

Your travel partner for life enriching experiences!...reizen...
...unieke levenservaringen...
...voortdurende en diepgaande veranderingen van ideeën over het leven...

Voyages and More houdt van de verwonderingen onderweg …
en van hoe deze bijdragen tot onze visies van gisteren, vandaag en morgen …

Wat motiveert u om s’morgens in een andere omgeving opgewekt uit bed te stappen ?
Wat heeft u beleefd opdat u s’avonds voldaan gaat slapen ?
Let your imagination take you away …

Voyages and More wilt uw reis organiseren in de kleur van uw hart …
Vanop afstand, bij u thuis, op uw kantoor of onderweg ...