Voyages and More
“Dive into the heart and soul of Il Salviatino to unearth its colourful past”

Voyages and More
Life enriching experiences ...

Voyages and More
Op reis in de kleur van uw hart...

Terug naar het overzicht van onze partners.

Sunny Cars

Bij onze partner Sunny Cars reserveert u een all-inclusive huurauto voor uw vakantie. Voordelig en veilig!
U zoekt een kleine auto, gezinswagen of liever een cabrio? Wij bieden u in samenwerking met Sunny Cars een grote keuze aan huurauto’s op meer dan 5.000 verschillende locaties in 90 landen wereldwijd.
De huurvoorwaarden zijn helder en duidelijk: bij de all-inclusive prijs zijn standaard alle verzekeringen zonder eigen risico inbegrepen. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

TIP: VIND JE GEPARKEERDE HUURWAGEN

Find_my_car free app

Het is iedereen vast wel eens overkomen. Na lang zoeken heb je eindelijk een parkeerplek gevonden voor je auto, maar op de terugweg weet je niet meer (precies) waar de auto nou ook alweer geparkeerd stond. Zeker als je in een vreemde stad bent en alle straatjes op elkaar lijken of in een grote parkeergarage.

MARKEER DE PLEK

En als je al moeite hebt om je eigen auto terug te vinden, hoe vind je dan je huurauto terug? Ik kan me zo inbeelden dat je daar staat en denkt: `Hoe zag´ hij er ook alweer uit? Hij was zwart van kleur toch?´  Met de handige app “Take me to my car” heb je in ieder geval 1 zorg minder. Via de app markeer je de plek waar je huurauto geparkeerd staat en wordt de exacte locatie opgeslagen. Vervolgens krijg je een routebeschrijving naar de parkeerplek van je auto.

PARKEERGARAGE

Als je in een parkeergarage staat is dit natuurlijk iets ingewikkelder, maar ook dan helpt deze app je. In dit geval werkt het als een kompas die je laat zien welke kant je op moet en toont de afstand tot je auto.

Take me to my car is gemaakt om je auto terug te vinden, maar je kunt het uiteraard ook op een andere manier gebruiken. Je markeert immers via de GPS op je telefoon een locatie, dus je kunt het ook gebruiken om je plek op het strand terug te vinden of de locatie van je vrienden tijdens een festival. Zo zijn er vast nog tal van andere ideeën voor het gebruik van de app.

Download voor iPhone

Voor Android zijn er ook verschillende alternatieven te vinden, zoals Vind mijn auto en My car locator.Meer info?

Wenst u meer info over reizen met deze partner of wenst u brochures te ontvangen? Stuur ons een mailtje via het contactformulier, en we helpen u graag verder.

Terug naar het overzicht van onze partners.