Voyages and More
Let your imagination take you away...

Voyages and More
“Dive into the heart and soul of Il Salviatino to unearth its colourful past”

Voyages and More
“Enjoying our Senses … "

Terug naar het overzicht van onze partners.

Gallia

Gallia is een niche-touroperator die zich richt tot mensen die een “anders dan anders” vakantie willen. Mensen die zich geen nummer wensen te voelen, niet bij de reservatie van hun reis en niet later tijdens hun reis. Gallia biedt u een website boordevol ideeën voor een kort uitje of voor uw hoofdvakantie, ver van de massatoerist.


ONLINE BOOKING ?
Vermits Gallia een reisorganisatie is die enkel via de erkende, vergunde en aldus betrouwbare reisbureaus in Vlaanderen werkt, wordt er op het einde van uw reservering gevraagd een reisbureau in uw buurt aan te duiden.

U kan hier kiezen voor Voyages and More te 3294 in Molenstede en beschikt verder over de persoonlijke service (voor, tijdens en na uw reis) van Voyages and More.
Bij reservering wordt er u automatisch een betaling gevraagd. Gallia gebruikt het Ogone e-Commerce systeem voor de veilige afhandeling van uw online betalingen.
Uw reisdocumenten zullen u, na volledige betaling op de website van Gallia, door Voyages and More overhandigd worden minimum 8 dagen voor uw vertrek.

Welke landen doet Gallia:

Australië, België, Canada, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, IJsland, Luxemburg, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten van Amerika, ZwedenMeer info?

Wenst u meer info over reizen met deze partner of wenst u brochures te ontvangen? Stuur ons een mailtje via het contactformulier, en we helpen u graag verder.

Terug naar het overzicht van onze partners.