Voyages and More
A world outside your window ...

Voyages and More
Being aware and taking care ... while learning, exploring and discovering ...

Voyages and More
Life enriching experiences ...

Terug naar het overzicht van onze begeleiders.

Terug naar het overzicht van onze unieke reizen.

Inge Compen

Ik ben gefascineerd door het ontmoeten en inspireren van mensen…
Ooit had ik een droom… Daarin zag ik me op tocht gaan met anderen. Een tocht op ontdekking in een land, maar ook een tocht op ontdekking naar onszelf.
Ik hou ervan om culturen te ontdekken en me onder te dompelen in de locale gewoontes. Het geeft me andere invalshoeken om naar mezelf te kijken.

En dat wil ik samen met jou doen.

Het is mijn sterkte om vrouwen een spiegel voor te houden en hen mee te nemen op hun tocht, ieder op haar eigen tempo en eigen manier.

Mijn werkwijze is er een van openheid, eerlijkheid, humor en een rotsvast geloof in het ontdekken van JOUW mogelijkheden.

Verhalen vertellen, reizen, daarbij andere culturen ontdekken en inspirerende ontmoetingen hebben, zijn enkele van de dingen die mij blij maken.

Daarnaast geef ik vrouwen die aan een carrièreswitch denken een duwtje in de rug. Ik help hen om hun richting te vinden, zodat ze gaan doen wat bij hen past. Want het is mijn missie ‘to create a better world for women’.

In 2007 gaf ik mijn marketing job op, enkel met het vertrouwen en de wens om mensen te gaan begeleiden. Ik deed een volledige carrièreswitch en startte als ondernemer in het werken met mensen. Intussen hielp ik velen met het ontdekken van wat ze écht willen en te gaan doen wat bij hen past.

Reeds 4 jaar begeleid ik vrouwen op inspiratiereis.
Ik ben ervan overtuigd dat uit je dagelijkse routine stappen de ideale manier is om contact te maken met je diepste wensen en onderdrukte verlangens. Zo kun je met hernieuwde kracht je leven vormgeven rond wat je werkelijk wil.
Mijn pelgrimstochten naar Compostella en mijn avontuur in de bush van Zimbabwe in 2016 hebben me gesterkt in het geloof dat natuur, eenvoud en het deconnecteren je helpt om korter bij jezelf te komen en inzichten te krijgen. In Zimbabwe sliep ik 3 dagen in een tent midden in de bush. Met alleen geluiden van wilde dieren om me heen. Zonder wifi of telefoonverbinding. En enkel onderweg zijn in de natuur, op safari.
Dezelfde ervaring had ik tijdens de pelgrimstochten waar ik enkel stap met maar 1 richting en doel, zonder afleiding en zonder veel te moeten.

"Blijf op reis in het land dat Je Leven heet"

Reizen in de pipeline waarvoor u nu al vrijblijvend uw interesse kan doorgeven:

Wij luisteren graag naar uw wensen

Voor wie?

Graag ga ik met je op weg zodat jij kan ontdekken wat je écht belangrijk vindt, zodat je de mogelijkheden in jezelf ziet en je weet welke stappen je kan zetten naar een leven dat bij je past en dat je energie geeft.

Als coach voel ik me geroepen om met vrouwen te werken… Omdat ik er zelf een ben. En ik hen dus goed aanvoel. En omdat ik het als mijn levensdoel zie om vrouwen korter bij hun werkelijke kracht te brengen.
Want ik hou van de klik om elkaar écht te ontmoeten van vrouw tot vrouw, van de herkenning in elkaar en het gezamenlijk tot grotere dingen in staat zijn.
En ja, ik geloof ook in de kracht van de man en vooral in de balans tussen mannelijk en vrouwelijk…

Op een ongedwongen manier genieten en ontdekken, onder vrouwen. Het is mijn droom. Hopelijk ook die van jou.

Ik heet je alvast van harte welkom op onze inspiratiereizen, voorbehouden aan vrouwen die:
houden van reizen met een diepere betekenis, zich onderdompelen in andere culturen en het opsnuiven van bijzondere sferen;
blij worden van een goed gesprek;
een droom koesteren en het vertrouwen willen krijgen om eindelijk stappen te zetten;
• werken of een eigen zaak hebben en toe zijn aan een volgende stap in hun werk of leven;
op tocht willen gaan: op ontdekking in een land en naar de mogelijkheden in zichzelf;
• willen onthaasten;
in contact willen komen met zichzelf, de natuur en andere mensen.

Biografie

Inge Compen (°1973) is al heel wat jaren op reis in het land van Haar Leven.
Ze gaf in 2007 een goedbetaalde marketingjob op om te doen wat ze écht belangrijk vindt, namelijk mensen inspireren en een waardevolle bijdrage leveren aan hun ontwikkeling.
Ze bekwaamde zich in NLP en systemisch werk. Verder is ze geboeid door het sjamanisme, haalt ze haar kracht uit het werken met groepen en zet ze creatieve werkwijzen in om je korter bij je kern te brengen.
Inge gelooft in het voortschrijdend inzicht waarbij je keuzes maakt die goed voelen en je weer nieuwe keuzes mag maken op het moment dat iets niet meer goed voelt.
Ze is er van overtuigd dat uit je dagelijkse routine stappen, de ideale manier is om contact te maken met je diepste wensen en onderdrukte verlangens en om met hernieuwde kracht je leven vorm te geven rond wat je wérkelijk wil.
Ze heeft een eigen praktijk als vrouwencoach en schreef een gratis e-book “5 geheimen voor een leven met meer energie - voor vrouwen”. Je kan het ook ontvangen als je je aanmeldt op www.vrouwkracht.be

Inge ging reeds met tal van vrouwen op inspiratiereis (Zweden, Marokko, Spanje en Peru).
Een zeer beklijvende ervaring is ongetwijfeld de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela die ze in mei 2014 ondernam, samen met haar vader.
32 dagen lang waren ze onderweg. De lessen die het haar opleverde, heeft ze neergeschreven op haar blog. Sindsdien begeleide ze ook tal van reizen met ondersteunend coaching programma, speciaal vrouwen, naar Santiago de Compostela.

Terug naar het overzicht van onze begeleiders.

Terug naar het overzicht van onze unieke reizen.