Ontdek de veelzijdige natuurpracht op La Reunion

Ontdek de veelzijdige natuurpracht op La Reunion

Terug naar het reisoverzicht

Ontdek de veelzijdige natuurpracht op La Reunion

Vertrekdatum: naar wens


Retourdatum: 10 dagen


Prijs: €vanaf 1458,- -Omschrijving:


LA REUNION, WAAR EEN LEVENDIGE CULTUUR EEN BETOVERENDE NATUURLIJKE SCHOONHEID ONTMOET...

De eilanden van de Indische Oceaan zijn een kleurrijke mengeling van culturele en culinaire invloeden uit India, Sri Lanka, Afrika, Frankrijk en China.

culinaire invloeden

La Réunion is in oorsprong een imposante prehistorische vulkaan verzonken in de oceaan. Piton de la Furnaise is momenteel de enige overgebleven actieve krater.

Piton-Fournaise

Laat dit een tipje van de sluier oplichten van Réunion’s verrassend veelzijdige natuur: van vulkanisch maanlandschap tot berglandschappen met canyons en natuurlijke amfitheaters, van uitgestrekte vanille- en suikerrietplantages tot intens groen regenwoud!

La reunion wandelen

Dagschema:


DAG 1 : BRUSSEL – PARIJS – LA REUNION
Per trein naar Parijs van waaruit uw vlucht naar La Réunion vertrekt.

DAG 2 & 3 : SAINT-DENIS – LA POSSESSION
Bij aankomst op de luchthaven van Saint-Denis neemt u uw huurauto in ontvangst. Rit naar het wat zuidelijker gelegen La Possession waar u uw intrek neemt in een charmante ecolodge te midden de tropische bossen. U kan ondermeer naar Cap Noir wandelen en genieten van een schitterend uitzicht over het vulkanisch keteldal van Mafate. U verblijft hier 2 nachten.

DAG 4 : SALAZIE – SAINT-ANNE
Rit naar het befaamde keteldal van Salazie, een weelderig landschappenpallet met bananenplantages, watervallen, groene bergflanken en canyons. U maakt ook een stop in het geklasseerde Hellbourg waar u de sfeer van een authentiek 19de eeuws creools dorp opsnuift. U neemt uw intrek in uw hotel nabij Saint Anne aan de oostkust.

DAG 5 & 6 : SAINT ANNE – SAINT-PIERRE
Rit naar het ongerepte zuiden: u passeert kleine havens, charmante dorpjes en exotische plantages. Een apart spektakel zijn de gestolde lavastromen die het tropische regenwoud onderbreken. Vanuit uw hotel in Saint-Pierre, waar u 2 nachten verblijft, bezoekt u deze vulkanische regio met vele hoogtepunten. Door het dramatische maanlandschap van de Plaine des Sables bereikt u de Pas de Bellecombe van waaruit u kan wandelen naar de top van de Piton de la Fournaise (2630 m), één van de meest actieve vulkanen ter wereld.

DAG 7 & 8 : SAINT PIERRE – SAINT-GILLES-LES-BAINS
Vandaag rijdt u door het groene binnenland naar het keteldal van Cilaos omgeven door de hoogste bergtoppen van het eiland. U kan enkele pittoreske dorpjes in de omgeving verkennen of een wandeling maken naar het uitzichtpunt la Roche Merveilleuse. U neemt uw intrek in uw hotel aan de westkust waar u 2 nachten verblijft. U kan uitrusten aan het strand of uw favoriete watersport beoefenen.

DAG 9 : LA REUNION - PARIJS
Rit naar de luchthaven waar u de terugvlucht neemt naar Parijs.

DAG 10 : PARIJS - BRUSSEL
Aankomst in Brussel.

vanaf 1458,-€
Vertrekdatum: naar wens