Trektocht in de Hoge Atlas van Marokko, speciaal voor vrouwen - coachingreis

Trektocht in de Hoge Atlas van Marokko, speciaal voor vrouwen - coachingreis

Terug naar het reisoverzicht

Trektocht in de Hoge Atlas van Marokko, speciaal voor vrouwen - coachingreis

Vertrekdatum: 29 april 2018


Retourdatum: 8 dagen / 7 nachten


Prijs: €1840,- -Uw reisbegeleider: Inge Compen

Omschrijving:


Atlas_Mountains,_Sunset

Atlastrekking met ondersteunend coaching programma

Het bijzondere aan de VrouwKracht inspiratiereizen is het delen, het inspireren en aanmoedigen onder gelijkgestemde ondernemende geesten.

Ook is er de coaching die je van Inge ontvangt.
Ze begeleidt jouw proces van grenzen verleggen en het door elkaar schudden van misschien wel vastgeroeste patronen en ideeën naar nieuwe inzichten.

Inge Compen

Zo laat het programma toe om de diepte in te gaan, gesprekken te voeren of schrijfopdrachten te doen.

Zo krijg jij helderheid en inzichten over jouw weg vooruit.

Daarnaast krijg je na terugkomst van de reis 1 uur individuele coaching, om je inzichten om te zetten naar stappen in je dagelijkse leven.

Wie zijn jouw medereizigsters?

De deelneemsters aan deze VrouwKracht trektocht in Marokko zijn madammen van de wereld: open-minded, positief en met een ondernemende geest.

Je bent een warmhartige, bewuste vrouw die er van houdt om te groeien in persoonlijk leiderschap.
Je durft je open te stellen voor je gevoel en intuïtie en staat tegelijk met twee voeten stevig op de grond.
Je grenzen verleggen en uit je comfortzone komen zie je als een uitdaging.
Je staat open voor nieuwe ervaringen en totaal verschillende culturen.
In de veilige omgeving tijdens deze inspiratiereis ben je bereid je kwetsbaar op te stellen en wil je met plezier delen en de anderen helpen, zowel persoonlijk als professioneel.

De VrouwKracht Trektocht in de Atlas gaat uit van volgende pijlers:

Buiten zijn: in de natuur en daardoor korter bij je eigen natuur
Onderweg zijn: in beweging komen, letterlijk en figuurlijk
Eenvoud: eenvoudig logies, in gedeelde kamers, want less is more
Bezinning: de diepte in, gesprekken voeren, inzichten, zelfontdekking

berber

Dagschema:


Hoe ziet de VrouwKracht Trektocht Marokko eruit?

De VrouwKracht Inspiratiereis in het Atlasgebergte van Marokko gaat door van zondag 29 april tot en met zondag 6 mei 2018.

Deze VrouwKracht Trektocht brengt je naar het prachtige en kleurrijke Atlasgebergte in Marokko. Daar kan je genieten van de gastvrijheid van het Berbervolk en verblijf je 6 dagen lang in de natuur, onderweg naar Mount Toubkal.


Dag 1

Aankomst in Marrakech, waar je je intrek neemt in een prachtige Riad in het centrum. Riad is het Arabische woord voor tuin; het zijn oude herenhuizen met een koele binnenplaats of tuin.

‘s Avonds kan je het beroemde plein Jemaa el Fna bezoeken, waar het elke avond weer opnieuw een spektakel is met dansers, acrobaten, verhalenvertellers, muzikanten en de talloze eetstalletjes.

Dag 2 tot en met 7

De komende dagen laat je de drukte voor wat het is. Je wordt opgepikt aan de Riad en een mooie rit van ongeveer 1,5 uur brengt je naar het eerste bergdorp waar de trektocht start.
Hier word je bagage op muilezels geladen en vertrek je voor 6 dagen; jij, de groep, de muilezels en de begeleiders.

ezel_trekking_Hoge_Atlas

Je wandelt door prachtige valleien en langs klaterende beken, komt door kleine, gezellige Berberdorpjes en ervaart een wereld die zo totaal anders is dan de onze.

groep Marokko 2017

Je krijgt een prachtig zicht vanaf de top van de Toubkal met zijn hoogte van 4000 meter, die we met ondersteuning en aanmoediging van elkaar kunnen bereiken.

Marokko in de sneeuw 2017

Tijdens deze tocht logeer je in heel eenvoudige Berber guesthouses en berghutten met basisvoorzieningen. De picknick-lunch krijg je geserveerd op een tapijt in de natuur door de begeleiders die in de buitenlucht voor jou elke dag met veel liefde een heerlijke maaltijd bereiden.

primitieve_slaapplaats

eenvoudig slapen

Je wandelt elke dag tussen de 4 en de 6 uur onder begeleiding van onze geweldige gidsen Mohamed en Omar. De tochten zijn pittig. De wandeling naar de top van de Toubkal is uitdagend omdat je de hoogte voelt. Maar met de aanmoediging van elkaar is ook deze uitdaging haalbaar. En de uitzichten maken het absoluut de moeite waard!!

Deze trektocht is haalbaar voor iedereen met een basisconditie en vooral een goede ‘spirit’.

wandelterrein

’s Avonds kan je de inspanning van de dag van je afspoelen, genieten van een heerlijke maaltijd en is er tijd om de indrukken van de dag te verwerken.

MArokko 2017 - indrukken van de dag verwerken

De laatste nacht ruil je het eenvoudige logies in voor een luxe Berber-guesthouse. Als kers op de taart. Om jezelf te belonen voor de prachtige inspanningen die je de dagen ervoor geleverd hebt.

kamer

lobby_-restaurant

zwembadje

terras_2

in_de_bergen

Dag 8

Deze laatste dag word je naar de luchthaven van Marrakech gebracht. Je vertrekt naar huis met een tas vol indrukken, inzichten en hernieuwde kracht.

1840,-€
Vertrekdatum: 29 april 2018