Kroatië: Buitengewoon Exclusief

Kroatië: Buitengewoon Exclusief

Terug naar het reisoverzicht

Kroatië: Buitengewoon Exclusief

Vertrekdatum: naar wens


Retourdatum: 4 dagen /3 nachten (of langer)


Prijs: €afhankelijk van de grootte van uw gezelschap -Omschrijving:


Met een luxe-yacht naar de Kornati-eilanden

Lekker à la carte.

Kroatië telt 1185 eilanden, maar geen enkele archipel is zo uniek én mooi als die van de Kornati: 147 eilanden met een oppervlakte van 234 vierkante kilometer vormen een indrukwekkend tafereel. Sommige zijn ontbost, andere verdord door de Bora-wind, nog andere hebben een geringe plantengroei en exact twee permanente bewoners als bewakers. Er pendelen geen veerboten tussen de archipel en het vasteland. Wie dit Nationaal Park wenst te bezoeken, kan dit enkel door aan te sluiten bij een excursie, of met een schipper die daarvoor een speciale vergunning heeft.

Wij bieden u de exclusieve gelegenheid om met een privé-motorjacht en schipper deze fabelachtige wereld te ontdekken. U wordt afgehaald aan de aanlegsteiger van uw hotel, weg van het massatoerisme.

En dan is het genieten...

langs rotsen gekoloniseerd door langoustines en zeesterren in een zee vol koralen en kleurrijke vissoorten.

U luncht in een typische konoba, in een verscholen baai die enkel bereikbaar is per boot; op het menu staat vis van topkwaliteit!

Als afsluiter voorzien we nog een privé-wandeling in Zadar-centrum, waar u privé wordt begeleid naar de mooiste en interessantste plekjes van de stad.

Dagschema:


4 dagen buitengewoon exclusief genieten

***** U logeert 3 nachten op basis van kamer + ontbijt in type 'double room, parcview' of in een type 'double room,seaside' in het tophotel Iadera 5*:

zeezicht dubbel

- knap gelegen op een landtong in het nieuwe 'resort' Punta Skala, met directe toegang tot een privé-kiezelstrand (± 200m) met ligzetels en parasols en de aanpalende tuin met o.a. hangmatten, gazebo's...

- mooi ingericht hotel met een verfijnde keuken, een professionele service en uitgebreide ontspanningsmogelijkheden, mede door de grootse Spa, wellicht één van de mooiste in Kroatië.

Hotel Iadera mag dan ook beschouwd worden als het absolute tophotel van de Zadar-regio!

*****Met een privé luxe-yacht (32-39ft) (8u) rond de Kornati eilanden, (4u actieve cruise), Engelstalige skipper, inclusief toegangsbewijs en water/frisdrank op de boot (pick up & drop off aan uw hotel!)

yacht

*****Wij reserveren uw lunch in een typische 'Konoba' in de Kornati-archipel, menu ter plaatse te betalen

verse visgerechten

*****Bezoek aan Zadar met privé-gids (Engelstalig)

Zadar

sunset Zadar

afhankelijk van de grootte van uw gezelschap€
Vertrekdatum: naar wens