Island hopping in Thailand tussen Phuket en Krabi
"9-daagse rondreis op een heerlijk eilandritme"

Island hopping in Thailand tussen Phuket en Krabi

Terug naar het reisoverzicht

Island hopping in Thailand tussen Phuket en Krabi

Vertrekdatum: naar wens


Retourdatum: 9 dagen ter plaatse


Prijs: €op aanvraag -Omschrijving:


Er werden al heel wat boeken en advertenties gepubliceerd over Thailand’s met palmbomen doorspekte eilanden met kristalhelder water en ‘gesuikerde’ stranden.
Maar met zo veel keuze aan kust- en verblijfplaatsen, kan het best wel een uitdaging zijn om te beslissen welke nu ECHT de meer idyllische plekjes zijn.

Wij trokken er naartoe en ontdekten het heerlijke eilandritme als een onvergetelijke ervaring:
heerlijk genieten op exotische eilandjes met een turkooizen zee, hagelwitte, ongerepte stranden, een weelderige plantengroei en kleurige koraalriffen. Stuk voor stuk tropische paradijsjes waar postkaarten tot leven komen ...

longttail island hopping thailand

Hierbij een prachtige individuele rondreis aan een promotietarief MET lokale begeleiding

Dagschema:


Dag 1: Phuket

U wordt opgehaald aan de luchthaven van Phuket en naar uw hotel gebracht. Vrije tijd om uit te rusten na uw vliegreis.

Mandarava Resort

Dag 2: Phuket

Ontbijt. Op dinsdag of vrijdag neemt u deel aan een Thaise kookles in het hotel; u bereidt een lekkere Thaise maaltijd (max. 4 personen). U geniet daarna uiteraard van het resultaat van uw kookkunsten. De overige dagen van de week is als alternatief een olifantentochtje voorzien (45 minuten). De rest van de dag bent u vrij om te ontspannen aan het zwembad of het strand.

Mandarava Resort zwembad

Dag 3: Phuket - Koh Yao Yai

U wordt na het ontbijt naar de haven van Phuket gebracht. Met de boot trekt u van hieruit naar het nabijgelegen Koh Yao Yai, een rustig, weinig toeristisch eiland voor de kust. Aan boord kan u het heerlijk tropisch kustlandschap bewonderen. Na de middag ontdekt u Koh Yao Yai op een groene, milieuvriendelijke manier: met de fiets (geen ervaring nodig, ook geschikt voor beginnelingen). ‘s Avonds bent u vrij.

Jakachan Bar & Tea House

Koh Yao Yai Village avond

Dag 4: Koh Yao Yai

Ontbijt. Vandaag ontdekt u de pracht van de baai van Phang Nga in zijn volle glorie.

Phang Nga Bay

Met een zeekajak
vaart u langs de meest spectaculaire rotsformaties, door mangroves en verlaten kreken. U bezoekt onder meer het beroemde James Bond-eiland, het drijvende dorp Panyee, Koh Hong en Koh Panak en enkele heel bijzondere grotten. Vrije avond in uw hotel.

Dag 5: Koh Yao Yai - Koh Phi Phi

Na het onbijt brengt een speedboot u naar het eiland Koh Phi Phi. Onderweg naar deze nieuwe bestemming vaart u door de paradijselijke wateren van de Andamanse Zee, een plaatje zo uit een tijdschrift geplukt. In Koh Phi Phi logeert u in een kleinschalig luxeresort aan het strand. Hier wacht u ‘s namiddags een ontspannende spa- en massagesessie. Vrije avond.

Zeavola Spa

Dag 6: Koh Phi Phi

Ontbijt. Voormiddag: een snorkelexcursie naar de mooiste sites zoals Viking Cave waar de vogelnesten te vinden zijn voor de gekende gelijknamige soep, de lieflijke lagune van Phi Ley Bay en Maya Bay waar ‘The Beach’ werd gefilmd.

Phi Ley Lagoon

Max. 10 personen, inclusief materiaal, handdoeken, softdrinks en fruit. Begeleider vanaf 4 personen. De rest van de dag bent u vrij.

Dag 7: Koh Phi Phi - Krabi

Ontbijt en vrije voormiddag. Met een typisch Thaise houten longtailboot, perfect om in ondiepe wateren te varen, wordt u naar de baai van Ton Sai gebracht. Ga voorop zitten en geniet van de verkoelende wind - een zalig tochtje. Verder per ferry richting Krabi. In Krabi logeert u in het stijlvolle hotel The Tubkaak. Vrije avond.

Chill out

Dag 8: Krabi

Ontbijt. Vrije dag om te zonnen op het strand, te zwemmen en individueel te snorkelen in de nabijheid van het hotel. Masker en snorkel zijn voorzien, geen vinnen, geen begeleider. Farniente op zijn best...

Farniente Tubkaak

Dag 9: Krabi

Na het ontbijt kunt u nog genieten van een ontspannen voormiddag in het hotel of aan het strand. Einde van de rondreis. U reist verder naar uw volgende bestemming (hotel) of transfer naar de luchthaven.

op aanvraag€
Vertrekdatum: naar wens