Rondreis door Zuid-Marokko per 4x4
"Samen op reis met de kids"

Rondreis door Zuid-Marokko per 4x4

Terug naar het reisoverzicht

Rondreis door Zuid-Marokko per 4x4

Vertrekdatum: naar wens


Retourdatum: 8 dagen / 7 nachten


Prijs: €op aanvraag -Omschrijving:


Prachtige rondreis door het gastvrije Zuid-Marokko per 4 x 4 met o.a bezoek aan Marrakech, Ouarzazate, Zagora, Skoura,... met verblijf in luxe riads, waaronder een nacht in het luxe tentenkamp Azalai Lodge, wandelen tussen de dadelbomen, per dromedaris in de zandduinen,...

Geniet samen van dit heerlijke en unieke avontuur!

Luxe tentenkamp

Dagschema:


dag 1 : Brussel - Marrakech (a)

Vertrek van Brussel naar Marrakech. Transfer naar Les Jardins de la Koutoubia. Diner en overnachting.

dag 2 : Marrakech (o-a)

Na het ontbijt, halve dag bezoek aan de historische stad Marrakech met Franstalige of Engelstalige gids. Bezoek aan de Saadische graftomben uit de 14de eeuw, het prachtige Bahia paleis en de Koutoubiamoskee met zijn 80 meter hoge minaret. Eveneens bezoek aan het symbool van Marrakech, het beroemde Djemaa El Fna plein. Wandeling doorheen de souks en bezoek aan de Koranschool. Vrije lunch en vrije namiddag. Diner en overnachting in Les Jardins de la Koutoubia.

dag 3 : Marrakech - Ouarzazate (o-a)

Na het ontbijt, vertrek naar het mooie zuiden per 4x4 met privé chauffeur. U rijdt via prachtige landschappen, kleine bergdorpjes en over de bergpas Tizi ’n Tichka. In de namiddag aankomst in Ouarzazate die de laatste jaren enorm gegroeid is dankzij de filmindustrie. Eventueel bezoek aan Kasbah Taourirt of aan de filmstudio’s in Ouarzazate. Je ziet hier de decors van de verschillende films die in de regio Ouazazate zijn opgenomen zoals de Gladiator en Asterix en Obelix. Diner en overnachting in Dar Daif.

dag 4 : Ouarzazate - tentenkamp in de Erg Chegaga duinen (o-a)

Na het ontbijt trekt u verder naar het zuiden voor een unieke ervaring tijdens uw reis, slapen onder de sterrenhemel in de woestijn. U rijdt via de vallei van de Draa met zijn vele dadelpalmen en groene dalen tot aan M’Hamid, vervolgens gaat de weg over in woestijn. Traject door de woestijn naar het luxe tentenkamp Azalaï Logde in de Erg Chegaga duinen met privé faciliteiten per tent. Een onvergetelijke belevenis. Diner in het tentenkamp. Dromedaristocht door de woestijn waar u kunt genieten van een prachtige zonsondergang.

dag 5 : Tentenkamp - Zagora (o-a)

U kunt de zonsopgang bewonderen in de woestijn. Na het ontbijt, gaat u per 4x4 naar uw hotel in Zagora waar u zich kunt opfrissen. In de namiddag kunt u genieten van de mooie omgeving of van de faciliteiten in uw hotel. Diner en overnachting in het hotel Azalaï Lodge.

dag 6 : Zagora - Skoura (o-a)

Ontbijt. U vervolgt uw reis naar Ait Benhaddou. Onderweg rijdt u langs de vallei van de Draa met zijn vele dadelpalmen en zijn groene dalen. In de namiddag aankomst in Ait Benhaddou met zijn imposante Kasbah die regelmatig wordt gebruikt als decor voor films, zoals de Gladiator en Jezus van Nazareth. Diner en overnachting en hotel Ksar Ighnda.

dag 7 : Skoura - Marrakech (o)

Ontbijt. Terugrit over de bergpas naar Marrakech waar u nogmaals kunt genieten van prachtige panoramische zichten. Geniet nog van uw laatste namiddag in Marrakech. Vrij diner. Overnachting in Les Jardins de la Koutoubia.

dag 8 : Marrakech - Brussel (o)

Ontbijt. U wordt opgehaald vanaf het hotel en naar de luchthaven in Marrakech gebracht. Terugvlucht van Marrakech naar Brussel

op aanvraag€
Vertrekdatum: naar wens