The Venice Simplon Orient Express
"The Elegant Experience of a Legend"

The Venice Simplon Orient Express

Terug naar het reisoverzicht

The Venice Simplon Orient Express

Vertrekdatum: op aanvraag


Retourdatum: 1 nacht aan boord + 2 nachten in Venetië


Prijs: €vanaf 2490,- -Omschrijving:


Door het samenbrengen van uitzonderlijke individuele ervaringen, creëren we unieke en inspirerende reizen, reizen buiten de grenzen van de verwachting...

Venice Simplon Orient Express

De trein

Aan boord van de legendarische Venice Simplon-Orient-Express maakt u een memorabele treinreis, zoals u nog nooit tevoren ervaren hebt. U laat de moderne wereld even terzijde en keert terug naar de nostalgische periode van de jaren 20 en 30 in de uiterst luxueus gedecoreerde rijtuigen, naar een tijd waar reizen elitair, gracieus en elegant was.

Slaapcoupés

Uw slaapvertrek is luxueus gedecoreerd met mooie houtpanelen, prachtig inlegwerk en koperen details. De 2-persoonscoupés zijn +/- 3 m² groot en doen overdag dienst als privésalon met een zitbank en een tafeltje. ’s Avonds, tijdens het diner zorgt uw privé steward ervoor dat uw minisalon omgetoverd wordt tot een intiem slaapvertrek met 2 boven elkaar gelegen bedden. U beschikt over een eigen wastafel voorzien van de nodige toiletartikelen, individueel regelbare verwarming en een stopcontact per coupé. Indien u een suite verkiest, worden er 2 naast elkaar gelegen coupés met een tussendeur voor u gereserveerd. Toiletten bevinden zich op het einde van ieder rijtuig.

Restaurant, Bar & Dresscode:

De Venice Simplon Orient Express beschikt over 3 restauratierijtuigen: Lalique, Etoile du Nord en Chinoise, waar verfijnde gastronomische menu’s met passende klassewijnen geserveerd worden, bereid door een team van franse topchefs.
Avondkleding is niet verplicht, maar voor de heren wordt verwacht te verschijnen met een das en colbert. De dames komen in cocktailjurk of in het lang. Overdag mag het iets informeler: ongedwongen maar elegant.
Uw ontbijt en de ‘Afternoon Tea’ worden geserveerd in uw privé-compartiment door uw persoonlijke steward, terwijl u de prachtige Zwitserse landschappen doorkruist.
In het barrijtuig bent u van harte welkom voor een cocktail of aperitiefje. Hier kunt u ook na het diner genieten van live pianomuziek en ontspannen nakeuvelen met uw medereizigers.

Dagschema:


Welcome aan boord van de Venice Simplon Orient Express

dag 1 : Brussel - Venetië

Rechtstreekse Brussels Airlines lijnvlucht naar Venetië om 09.45 uur. Aankomst om 11.20 uur.
Motorboottransfer naar het 4*-hotel Savoia & Jolanda waar u de komende 2 nachten zult verblijven.
Installatie in het hotel. U heeft voldoende tijd voor een wandeling doorheen de romantische binnenstad of voor een gondeltochtje. Vrij diner en overnachting.

Dag 2 : Venetië

Ontbijt.

Hotel_Savoia__Yolanda_-_roomservice

Vrije tijd voor een individuele verkenning van de stad.

Venetië_gondels

Of wat dacht u van een pittoresk uitstapje naar de eilandjes Murano en Burano?

Vrij diner en overnachting.

Dag 3: Venetië - Zwitserse Alpen - Parijs

Ontbijt. Motorboottransfer naar het station. Ontvangst in het Santa Lucia station. Een persoonlijke steward helpt u bij de installatie in één van de luxueus ingerichte blauw goud Wagon-lits coupés van de Venice Simplon Orient Express. Om 10.57 u. vertrekt de trein door de Venetiaanse lagunes richting Italiaanse dolomieten. Kennismaking met de medereizigers en tijd voor een aperitiefje in de stijlvol gedecoreerde barwagon. Een culinair hoogstaande driegangenmaaltijd wordt geserveerd in één van de 3 restauratierijtuigen. ‘s Namiddags kunt u genieten van het prachtige Zwitserse berglandschap dat u doorkruist. De Afternoon Tea wordt u geserveerd in uw coupé. Een culinair hoogstaand viergangendiner wordt geserveerd.

diner

Tijd voor een slaapmutsje in de barwagon. Overnachting in uw privéslaapcompartiment.

Dag 4: Parijs

Het ontbijt wordt opgediend in uw coupé door uw privé steward terwijl u Parijs nadert. Aankomst in de Gare de l’Est te Parijs om 08.22 uur.

vanaf 2490,-€
Vertrekdatum: op aanvraag