Island Hopping in Greece
"Explore, dream and discover"

Island Hopping in Greece

Terug naar het reisoverzicht

Island Hopping in Greece

Vertrekdatum: de beste reistijd is van half mei t.e.m. begin oktober


Retourdatum: 12 nachten of op maat


Prijs: €op maat -Omschrijving:


Een boeiende en heerlijke combinatie op de Cycladen: Mykonos, Naxos, Folegandros en Santorini in een 13 daagse reis.

Kaart

Per eiland logeer je 3 nachten in toffe 4* hotels.

•3 nachten Mykonos
•3 nachten Naxos
•3 nachten Folegandros
•3 nachten Santorini

Dagschema:


13 dagen Mykonos, Naxos, Folegandros en Santorini

Dag 1 Mykonos
Aankomst in Mykonos, 3 nachten verblijf in het Harmony Boutique hotel, op wandelafstand van het centrum van van de stad. Het hotel is een van de recentste hotels van Mykonos dat traditionele architectuur combineert met een zeer stijlvolle keuze van kleuren en inrichting.

Harmony

Dag 1-3 Mykonos
Mykonos, een van de populairste eilanden in de Cycladen , heeft mooie zandstranden en een bruisend nachtleven. Mykonos stad is een leuke stad waar je gezellig kan kuieren in de witte straatjes. Ontdek de lokale mascotte Petros, Klein Venetië en het kerkje Panagia Paraportiani. Vanuit Mykonos kan u een excursie doen naar het nabijgelegen archeologisch eilandje Delos..

Dag 4 Mykonos-Naxos
Ferry overtocht naar Naxos, het grootste eiland van de Cycladen is en één van de eerste waar met marmer werd gewerkt. In Naxos stad zijn er verschillende wijken waaronder de haven, de hotelwijk, de oude stad met het Venetiaanse Kastro en de middeleeuwse Bourg. Het binnenland is zeer vruchtbaar en de Tragaia vallei is een paradijs voor wandelaars. Hier verblijft u 3 nachten.

Iria Beach Art

Dag 4-6 Naxos
Het Iria Beach Art Hotel is gebouwd in typische Cycladische stijl. Het werd recent volledig gerenoveerd. Het ligt aan het Agia Anna strand. Er is een bushalte en een supermarkt op 20 m. Hora, de hoofdplaats van Naxos, is op 5 km. 3 nachten verblijf

Dag 7 Naxos-Folegandros
Overtocht per ferry naar Folegandros. Het dor en onvruchtbaar eiland Folegandros is een langwerpige en rotsachtige uitloper van rotsen. Het heeft de typische charme van een Cycladen- eiland met zijn witte huisjes, zijn kerkjes en terrasvormige olijfboomgaarden. De Middeleeuwse Kastro in Chora rijst hoog uit boven de zee. Chora is een gezellig dorpje met pleintjes en typische straatjes. Het vulkanisch eiland ligt tussen Milos en Sikinos. Het heeft indrukwekkende kliffen. De hoofdstad Chora ligt op een indrukwekkende locatie.

Chora Resort

Dag 7-9 Folegandros
3 nachten verblijf in het Chora Resort & Spa, een schitterend hotel in typische Cycladen-stijl gebouwd tegen een heuvel met prachtig zicht op de zee.

Dag 10 Folegandros-Santorini
Ferry naar Santorini. Het vulkanisch eiland werd in 3000 VC door de Minoërs gekoloniseerd. In 1425 VC was er een uitbarsting waardoor het eiland halvemaanvormig werd. Het wordt aanzien als het verdwenen koninkrijk Atlantis. De hoofdstad Fira hangt letterlijk tegen de heuvel geplakt. Een paradijs voor fotografen!

Regina Mare

Dag 10-12 Santorini
U verblijft 3 nachten in het charmante Regina Mare hotel. Het hotel is gebouwd op een klif en strekt zich uit over 3 niveaus, met een schitterend zicht op zee. Elke avond kan u hier genieten van een adembenemende zonsondergang over de Caldera en de Egeïsche Zee.

Dag 13 Santorini-Brussel
Terugvlucht naar Brussel.

Zonsondergang Santorini

op maat€
Vertrekdatum: de beste reistijd is van half mei t.e.m. begin oktober