Idyllische zeilcruise met Star Clippers in Indonesië
"Relax & follow your bliss"

Idyllische zeilcruise met Star Clippers in Indonesië

Terug naar het reisoverzicht

Idyllische zeilcruise met Star Clippers in Indonesië

Vertrekdatum: 20 mei, 3 juni, 1 en 15 juli, 12 en 26 augustus, 9 en 23 september, 7 oktober 2017


Retourdatum: 7 overnachtingen aan boord in vol pension


Prijs: €vanaf 1895,- -Omschrijving:


bij_zonsondergang

• Authentieke zeilschepen met modern comfort
• Casual chic
• Hoogstaande keuken
• Kleine schepen - kleine havens
• Open seating
• Open bridge policy
• Watersport inbegrepen

land_in_zicht

~ Een groep dolfijnen speelt in de rollende boeggolven. Terwijl de zon net boven de nok van de ra uitkomt, heft u het glas bij het zwembad op dit geluk ~

Een uniek zeilavontuur, dat is wat u te wachten staat wanneer u aan boord gaat van één van de authentieke zeilschepen van Star Clippers!

Wanneer duizenden vierkante meters zeil zich boven u ontplooien, voelt u de opgetogenheid van de zeelieden van weleer, terwijl u geniet van modern comfort en zult aanleggen bij de meest idyllische eilanden van Indonesië.

Ook wordt er veel aandacht geschonken aan de gastronomie. ’s Morgens staat er een uitgebreid ontbijtbuffet op u te wachten, ’s middags geniet u van een fantastisch buffet van zeevis, schaal- en schelpdieren, salades en gegrilde gerechten. Als de avond valt wordt een culinair festijn geserveerd in het sfeervol ingerichte restaurant. Vanzelfsprekend altijd vergezeld van uitstekende wijnen.

Het leven aan boord van de viermaster Star Clipper is heerlijk ontspannend en heeft veel weg van een privéjacht.
Subliem is het relaxen in de netten vooraan het schip langs de boegspriet met het geluid van de golven, onvergetelijk bij zonsondergang, mijn favoriete plekje aan boord!!

Take_more_time_out_to_relax_and_recharge_-_Indonesië

Welkom aan boord van Star Clippers.

Dagschema:


Dag 1 - Benoa
Transfer naar de haven van Benoa waar u aan boord gaat van de Star Clipper, een magnifiek zeilschip, gebouwd voor reizigers die houden van comfort maar ook van de traditie en romantiek uit de legendarische periode van de grote vrachtzeilschepen. ’s Avonds start van de cruise en overnachting in uw ruime hut die van alle comfort is voorzien.

star_clippers_(2) hut

Dag 2 - Gili Kondo - Lombok
Rond de middag meert het schip aan op Gili Kondo, één van de vele kleine eilandjes die Lombok omringen. Geniet van de kalmte van het eiland op een wit zandstrand, ga snorkelen, duiken of zwemmen in het helderblauwe water,...

snorkeling

Dag 3 - Dag op zee
Vandaag brengt u een ganse dag door aan boord van het schip. Het leven aan boord is heerlijk ontspannend en heeft veel weg van dat op een privéjacht. Geniet in één van de twee zwembaden op het zonnedek of in de gezellige binnen- en buitenbar of in de Pianobar.

Dag 4 - Komodo Nationaal Park - Komodo - Pink Beach - Komodo
’s Morgens aankomst bij het eiland Komodo. In het Komodo Nationaal Park leeft de Komodo, de grootste voorhistorische varaan ter wereld die men slechts in Indonesië aantreft! Het is een zeldzaam en bijna uitgestorven dier.

Komodo_National_Park_-_varaan

Vervolgens vaart u verder naar een zeer uniek strand, Pink Beach, met roze gekleurd zand.

Pink-beach-Komodo

Dag 5 - Satonda eiland
Rond de middag aankomst op Satonda eiland, een onbewoond eiland, waar u de middag doorbrengt. Op het eiland kan u het zout kratermeer bezoeken. Ooit bevond zich op de plaats van het meer een gigantische vulkaan die duizenden jaren geleden tot uitbarsting kwam, het enige wat overbleef was een enorm gat die zich heeft gevuld met water uit de zee.

Dag 6 - Gili Meno en Gili Trawangan - Lombok
Omringd door koraalriffen in een kristalheldere zee liggen enkele tropische bounty eilandjes met schitterende zandstranden: de Gili eilanden. De wateren rond de eilanden zitten vol kleurrijke vissen en maken dit dus een geweldige plaats om te snorkelen. U ontdekt tijdens de namiddag Gili Meno met prachtige, vaak verlaten stranden en Gili Trawangan.

Gili_Meno_Island

huge_Sea_Turtle_near Gili Meno

Gili_Islands_Gili_Air,_Gili_Meno_and_Gili_Trawangan

Gili_Trawangan_Beach

Horseback_riding_at_sunset_on_Gili_Trawangan

Dag 7 - Gili Nanggu - Lombok
Vandaag brengt u een laatste dag door op een idyllisch eilandje: Gili Nanggu. Op dit privé eiland vindt u paradijselijke stranden met kristalhelder water.

GILI_NANGGU

Gili_Nangu_Beach

Gili_Nanggu_-_snorkelen

Op het einde van de dag terugkeer naar de machtige Star Clipper waar u in alle rust en op het houten dek een laatste avond kunt genieten van het aperitief en het diner, op de tonen van de song ‘1492, Conquest of Paradise’.

Dag 8 - Benoa
Tijdens de voormiddag aankomst in Benoa en ontscheping.

vanaf 1895,-€
Vertrekdatum: 20 mei, 3 juni, 1 en 15 juli, 12 en 26 augustus, 9 en 23 september, 7 oktober 2017